Machři 2

62%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
pokračování Machrů se nese na stejné vlně jako první díl a mě to vlastně vůbec nevadí. Opět je to taková jedná velká odpočinková podívaná, která rozhodně nenudí. Je to jako by jste se setkali s přáteli po letech a užívali si společné chvíle. Osobně mám pro Sandlera a jeho bandu slabost, takže je mé hodnocení trochu neobjektivní.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jednička byla perfektní, ale tohle pokračování se moc nevyvedlo. A to říkám jako člověk, který má Sandlerovky obvykle hodně rád._Po druhém a třetím zhlédnutí, to rozhodně tak nebolelo. Prostě hodně dobrá zábava. 6.5/10
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Tak tady je vidět, že se někdo chytnul za hlavu, teda co se humoru týče. Po dějové stránce je to stále odpad, ale vtipné scénky to totálně převálcovaly, ne jako v jedničce (kterou je dobré vidět před dvojkou). Fakt jsem se nasmál a to se mi běžně u komedií nestane. Začátek mě rozsekal, ten jelen je legendární:-)))) Půl hvězdičky za Salmu a cvičitelku baletu (obě mají něco společného:-) ) 68%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Zatím nejvtipnější špatnej film tohoto roku. Adam Sandler si zachránil prdel, protože po Jack a Jill a Můj otec je šílenec jsem ho skoro zavrhnul. Ale tímhle ukázal, že ještě umí udělat srandu. Kevin James je zase tlustý prase a to jsem myslel, že mu forma z Profesora v ringu vydrží trochu déle.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Machři dospěli a snaží se okouzlit dospělejším humorem, což se jim nedaří. Je to jen suchá blbá komedie s pár vtipy, který za chvíli zapomenu. Nejdřív jsem chtěl dát 3*, ale zjistil jsem že zhruba po 30 minutách už si nepamatuju skoro žádnou scénu a dlouho jsem přemejšlel na co jsem to vůbec koukal, takže si to ani ten průměr nezaslouží.
kubas369
4 086 bodů
8
Neuvěřitelně vypatlaná záležitost, ale já se bavil. Neříká to sice o mě nic hezkýho ale vem to čert.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
4
Opravdu hodně trapný. Adama Sandlera mám rád, ještě když po jeho boku je nadutá Salma Hayek, radost sledovat. Bohužel v tomhle filmu je tolik trapných prvků, že je to až k podivu. Nepovedlo se být vtipný, v 80% jsem se chytal za hlavu, tento film si zaslouží 20%.
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
1.5
Další buranská komedie se Sandlerem v hlavní roli.Proboha proč? Na Machrech 2 je asi nejhorší že po pár hodinách už ani nevíte o čem to bylo.Né že by to byl rozdíl od ostatních nekomickej komedii páně Sandler a James.Oba jsou to přitroublí tukani bez špetka humoru v těle a to je u "komiků" spíše k pláči.Jediné co si u snímku uvědomíte je že to byli vyhozený prachy a Salma Hayek už je opravdu stará.
pantak
pantak
3 367 bodů
7.5
Podle mého názoru bych troufl říct,že dvojka o něco překonala jedničku.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5
Je to v podstatě řekněme předražený video kámošů z dovolený a tečka , ale je to sakra zábavný a nenudil jsem se ani na minutu ke konci to sice trochu pokulchává , ale no a všechno má svá slabá místa . A Sandler se po dlouhé době ukázal v dobrém světle , doufám že v tom bude pokračovat . A pokud bych to měl porovnat s prvním dílem řekl že jsou na tom tak něják nastéjno