Pěsti ze železa

54%
Pěsti ze železa
Plakát traileru
Quentin Tarantino uvádí film svých parťáků RZA (Ghost Dog: Cesta samuraje, Americký gangster) a Eliho Rotha (Hanebný pancharti) Pěsti ze železa, krví nasáklé a zlámanými kostmi nabité akční dobrodružství na motivy klasiky kung-fu. Někdo ukradl zásilku císařského zlata a každý bojovník kung-fu, vrah i nájemný zabiják v Číně udělá cokoliv, aby se neskutečného bohatství zmocnil. V hlavních rolích filmu se představují držitel Ceny Akademie® Russell Crowe, RZA, Lucy Liu a hvězda bojových umění David Bautista, který se utká se soupeři, jako jsou Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le nebo Byron Mann. (oficiální text distributora)


Režie:
Scénář:

martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Filmová pocta klasickým zábavným kung fu snímkům v tom nejlepším ražení. Asijské tradice, opičárny, naprosto přestřelené postavy a veškeré scény, moc, neporazitelnost, hudba podporující zábavnost, prostě vše patřičné. Po logice se tu nelze obhlížet, neboť tu žádná ani není a ani se o to nesnaží. Režijně kupodivu zvládnuté. Pestrobarevnost všeho dává přívětivě asijskou uspokojivou obrazotvornost. Jedná se tedy o pouhopouhý zábavný snímek vhodný do letních kin.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
2
takový čínský nepovedený remake naší české klasické pohádky O statečném kováři. Kde místo té divné vousaté paní je záporák, blištící se bývalý wrestler. No a litry krve všude kolem. Děkuji víckrát už ne.

Dodatečné informace

Původní název:
The Man with the Iron Fists (více)
  • USA Pěsti ze železa
  • USA The Man with the Iron Fists
Premiéra v ČR:
1. 4. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA, Hong Kong
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
20,55 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pěsti ze železa


Powered byJustWatch