Neobyčejný život Timothyho Greena

67%
Neobyčejný život Timothyho Greena
Plakát traileru

Cindy a Jim jsou manželé, kteří chtějí co nejrychleji založit rodinu, ale o vlastním dítěti si mohou nechat jenom zdát. Když se u jejich dveří během jedné bouřlivé noci objeví Timothy, zjistí, stejně jako celé městečko Stanleyville, že největší dary v životě přicházejí z těch nejneočekávanějších stran.

 

 




evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Dva manželé si tak moc přejou dítě, že zakopou na zahradě truhličku s jeho popisem a následně je v zahradě díra a přede dveřmi jim stojí zvláštní chlapec Timothy, jemuž z ponožek koukají listy. Je to taková zkouška rodičovské způsobilosti, zdá se, protože tenhle kluk vůbec není jako ostatní děti. A na můj vkus, i když se ti rodiče snaží pro něj udělat všechno, tak to moc hrotí a trvá jim dost dlouho, než ho začnou brát takového, jaký je. Jenže v té chvíli je zřejmě role Timothyho v jejich životě u konce...
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Tenhle film se mi líbil i přes spoustu ale. Jennifer Garner nemám zrovna v oblibě, přesto jsem ji tu s přehledem zkousla, a to samé bych mohla říct o ne zrovna dvakrát sympatickém herci Joelu Edgertonovi. Za to ten kluk CJ Adams, jak jsem se tu dozvěděla, byl skvělý. Jeho ksichty, jak dokázal postavu vykreslit naprosto přesvědčivě alias, že nemá ani páru, jak se normálně chovat, je neuvěřitelně milý a všechno. No prostě splňuje přání svých rodičů. Neskutečný námět, který mě zaujal a sice se smutným koncem, no ale jak se to vezme.....Hello young man. - Hello old boy.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
10
Kdo by to byl řekl, že druh nového hobita, kterému místo chlupů na nohách raší listí, dokáže tak pohnout s rodinou a s celým městem. No a završením puntíku srdcervoucím dopisem, z kterého mi vyskočila kůže husí až na patách. Jednoduše? Bomba!

Dodatečné informace

Původní název:
The Odd Life of Timothy Green (více)
  • USA Neobyčejný život Timothyho Greena
  • USA The Odd Life of Timothy Green
Země původu:
USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
56,01 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Neobyčejný život Timothyho Greena je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch