Gangster Squad – Lovci mafie

70%
Gangster Squad – Lovci mafie
Plakát traileru

Píše se rok 1949 a v Los Angeles vládne nelítostnou rukou gangster Mickey Cohen (Sean Penn), který řídí většinu nelegálních aktivit ve městě. O jeho ochranu se starají nejen jeho kumpáni, ale i podplacená policie a politická elita. Jako odboj jeho organizace vznikne tajná jednotka LAPD, kterou společně vedou John O'Mara (Josh Brolin) a Jerry Wooters (Ryan Gosling)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Příjemné překvapení! Recenze byly místy nemilosrdné,ale zcela neprávem. Pokud nebudete očekávat nic ve stylu Casina,nebo podobných věhlasných gangsterek,tak budete příjemně překvapeni. Gangster Squad spíše klade důraz na akci,které je zde hodně a vypadá dobře. Technická stránka je vymazlená a celý film je pro oko líbivý. Jako plus beru obsazení,které je až překvapivě luxusní.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
To samé co u Lawless, jen Gosling je přece jenom víc než Shia... Jinak stejně sterilní a stereotypní provedení s komickým Pennem v čele.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Spousta postav a strašně málo chuti. Gangsterka od režiséra Zombielandu s luxusním obsazením, která sice nepostrádá dobovou atmosféru, ale scénář někde po cestě ztratil koule. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Gangster Squad (více)
  • USA Gangster Squad – Lovci mafie
  • USA The Gangster Squad
Premiéra v ČR:
31. 1. 2013
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Rozpočet:
60 mil. USD
Tržby:
105,2 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Gangster Squad – Lovci mafie je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch