Horší než smrt

56%
Horší než smrt
Plakát traileru

Neskutečně vtipná černá komedie nahlíží do života jedné americké rodiny, která se setkává kvůli smutné události - pohřbu milovaného otce a manžela, na kterém by měli důstojně uctít jeho památku. Tenhle pohřeb se ale brzy podobá velkému rodinnému cirkusu, protože každý kdo přijel, přivezl sebou i své osobní problémy. A co mělo být důstojným smutečním obřadem se mění ve frašku. Buďte připraveni na vše - dojde i na záměnu těl, vydírání, nestoudné projevy a objeví se také mrtvoly, které nechtějí zůstat v rakvi. Navíc má rodina mnoho kostlivců ukrytých ve skříni, v podobě dávných křivd a nevyřešených konfliktů… V novém zpracování britského snímku z roku 2007 zazáří Chris Rock, Martin Lawrence, Tracy Morgan, Danny Glover a další. 




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Nejsem zrovna fanoušek původního filmu, ale pokud v něm něco fungovalo, tak kontrast důstojné britskosti a šílených situací... To zde nefunguje, protože všechny postavy jsou idioti, a že se jim dějí idiotské věci, je jen logické. Tudíž nevtipné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kdybych neznal britský originál, byl bych nadšen. Takhle je to jen otrocký přepis scény za scénou, tzn, že nic nového tenhle afro-americký remake nepřináší. Kdo je nezasažen originálem, bude spokojený. Kdo ale chce mermomocí hledat chyby, najde jich asi dost. Btw. Danny Glover bezchybný. 5/10
cerfik
cerfik
7 890 bodů
2
Výtrysk afroamerické trapnosti a pocit jako když někdo hovínko tlačí přes sítko a myslí si, že rozkvete. Nicméně mě to přimělo k tomu, že se podívám na britský originál, jestli je to také taková katastrofa. Já nechápu jak tohle vůbec někdo může natočit, podepsat se pod to a vydávat to za komedii, to je nad rámec mého chápání.

Dodatečné informace

Původní název:
Death at a Funeral (více)
  • USA Horší než smrt
  • USA Death at a Funeral
Země původu:
USA
Rozpočet:
21 mil. USD
Tržby:
49,05 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Horší než smrt je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch