Norman a duchové

63%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Trochu to kazí konec, který trvá dvakrát déle, než by bylo nutné. Jinak sympatický film. Tak akorát odkazů pro hororové fandy, tak akorát primitivnějšího humoru pro děti. Tak akorát dvojsmyslů pro dospělé. Nic objevného a člověka zamrzí, že neudělal Norman ten chybějící krůček k něčemu víc ultimátnímu. Ale nezlobím se za to. Na pomezí tří a čtyř.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Příběh vypadá celkem zajímavě, ve skutečnosti to ale moc nefunguje. Letos určitě vyšly zajímavější kousky (Piráti). 4/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Moc hezký příběh a velice vtipný filmek. Je dobře hororový a ihned upoutá pozornost. Mile mě překvapil, jelikož jsem očekával že bude spíše pro ty nejmenší.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Takový lepší průměr ne ani tak moc pro děti, animace zajímavá a 2 dobrý fórky co mě rozesmály. 60%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Škoda nevyužitého potenciálu. Mě osobně se vůbec nelíbilo zpracování. V době, kdy jsou k dipozici skvělé animace nechápu, proč se přiklonili k takovéto zastaralé plastelínové animaci.Je to více práce a vypadá to ohodně hůř než normální animovaný film. 3D mi tady přijde naprosto zbytečné. Předvídatelné postavy, které se ale do tohohle filmu hodí. Občas mi to připomělo Scoobyho bez Scoobyho. Máme tu malého tlouštíka, blbýho steroiďáka, vypatlanou blondýnu a šmejda, kterej všechny šikanuje a hraje si na borce a samozřejmě hlavního hrdinu, kterej neni oblíbenej a všichni jim opovrhujou. To už tu bylo stokrát, ale u tohohle animáku potěší odkazy na hororové filmy a pár vtipnejch scének se zombíkama. K tomu si přidejte typickej happy end, kdy hlavní hrdina zachrání celej svět a máme tu průměrnej animovanej film, kterej nijak nevyčuhuje a strašně zklamal mé očekávání. Takových možností a oni se zmůžou jen na čistý průměr. Je to škoda. 60%
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5.5
Rozhodně ne pro děti pod 10 let, dal bych to klidně až od 12 let, sice animované, ale zombie, hororrové fórky i animace je chvilkama dospělácky "děsivá", trochu konstrukce, ale jak jinak vymyslet "dětský" horror, schmématické, jak děj, tak postavy, scénář nepřekvapí. Neujasněné, pro koho ten film s dobrou animací má vlastně být. Odkazy na dospělé horrory, které děti nemohou znát.
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Skvělý trožku dětský ale spíše pro straší děti povedený animak. Skvěle se u něj nasmějete a trochu i vyděsíte.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
9
Skvělá animace, která v mnohém připomíná Koralinu a svět za tajemnými dveřmi. Místy trochu strašidelné, většinou velice vtipné a rozhodně nezapomenutelné. Norman jako milovník starých béčkových hororových filmů by byl tou nejlepší volbou pro záchranu města před "útokem zombii v čele se zlou čarodějnicí" i kdyby ke všemu neuměl ještě mluvit s mrtvými. A rozhodně bych se nebála jít na tento film i s mladšími ročníky.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
nedokážu pochopit proč si někteří stěžují na neoriginalitu. ten příběh totiž originální je. dokonce ve finále i dost překvapující! takže pro mě jde o další, více než, slušný počin studia laika.
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10