Já, padouch 2

73%
Já, padouch 2
Plakát traileru
Může být napravený padouch vůbec ještě zábavný? Když vypráví pohádky na dobrou noc? Když se bojí o nevinnost své nejstarší dcery? Když už nechce vůbec nic ukrást? Gru naštěstí neskončí jako obyčejný civil, protože v jeho nitru se stále ukrývají schopnosti, které by leckdo rád využil. Jako například šéf mocné Antipadoušské ligy, Silas Velezadek (To příjmení nekomentujte, nemá to rád). Silas sice padouchy všeho druhu hluboce opovrhuje, ale kdo se může do myšlení zlosyna vcítit líp než zlosyn bývalý? A tak vyšle svou nejlepší agentku Lucy Wilde, aby Grua přiměla ke spolupráci. Té se to s pomocí paralyzéru převlečeného za rtěnku podaří a Gru začne na stará kolena páchat dobro. A brzy bude mít plné ruce práce, protože na radaru Antipadoušské ligy se objevil obzvlášť protřelý padouch Eduardo, nevysvětlitelně začali mizet Mimoňové, Margo se zapalují lýtka, Edith je i nadále životu nebezpečná a Agnes se všemožně snaží sehnat taťkovi nějakou mamku. A právě to může být pro Grua ve finále tou největší hrozbou. (oficiální text distributora)



Recenze: Já, padouch 2

Kinobox.cz
60%

O Já, padouch 2 tak do jisté míry platí to, co o jedničce: Jde o žánrovou oddechovku bez větších ambicí, která by skončila v propadlišti dějin, nebýt Mimoňů. Je proto jen dobře, že se aktuálně připravuje film, kde budou malí nezbedové v centru dění.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Mne tahle animovaná série nikdo moc nebrala a nenechal jsem se ani oblbnlut fenoménu dnešní doby - Mimoněmi. Tento druhý díl nepřináší takřka nic nového snad kromě toho, že teď je Gru na straně dobra. Zkrátka klasické pokračování. Každopádně česky dabing je výborný.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Stále dobrá animovaná blbina s Mimoni a známým padouchem. Příběh má spád, tempo je vysoké a je to zábava. Jedná se však o takovou klasickou rodinnou animovanou komedii, která moc nevybočuje kvalitou někam výše než na 70%. Dobré, zábavné, pro celou rodinu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Bavil jsem se víc než u jedničky. Celé to zase táhnou mimoni, ale ta zápletka mi prostě sedla víc než u prvního dílu. 7/10


Dodatečné informace

Původní název:
Despicable Me 2 (více)
  • USA Já, padouch 2
  • USA Despicable Me 2
Premiéra v ČR:
4. 7. 2013
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Čeština:
Já, padouch 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Já, padouch 2


Podobné


Powered byJustWatch