Před svatbou ne!

62%
Před svatbou ne!
Plakát traileru

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Název sice napovídá, že by nás mohla čekat pubertální komedie plna oplzlostí a vulgarit. Jenže tomu tak není, protože opět zafungoval amaterismus v českém překladě, který nemá s tím originálním nic společného. Tato komedie nejenže je výborná, ale dokonce i skvěle obsazená. Hackman je naprosto geniální! Už jen kvůli němu stojí snímek za vidění.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Matka s dcerou podvodným vztahem okrádají bohaté muže. Tak tento námět hodně připomíná český snímek ‘Světáci’. Jiřinu Šejbalovou v roli matky a její tři dcery si musí vybavit naprosto každý. V tomto americkém snímku to mají obě velmi dobře promyšlené a pracují v týmu. V hlavní roli Sigourney Weaver a Jennifer Love Hewitt a když se na ně mužské oko podívá, není divu, že se jim daří. V mužských protipólech jsou Gene Hackman coby velice odpudivý silný kuřák a Jason Lee v podobě lehce naivního mladíka. Snímek je zábavný v celé své koncepci a je v podstatě určen pro každou věkovou hranici. Každý si tu pro pobavení najde to své a není toho málo. Romantický podklad příběhu přidává další rozměr a určitý dějový vývoj. Svým způsobem je to celkově poněkud hloupé, ale divácký zážitek přináší a to jde především.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Fikané triky dcery s matkou, jak dosáhnout bohatství. Chytrá komedie co určitě nudit nebude.

Dodatečné informace

Původní název:
Heartbreakers (více)
  • USA Před svatbou ne!
  • USA Heartbreakers
  • USA Pred svadbou nie!
Premiéra v ČR:
17. 10. 2002
Země původu:
USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
57,76 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch