Petr Pan

70%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Fingon
16 886 bodů
8
70% Na tomhle Peteru Panovi se mi asi nejvíc líbil krokodýl (toho jsem si vážně zamiloval) a pak ještě Zvoněnčiny kalhotky... Nebýt těchto dvou ingrediencí, nevím, nevím...
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
kknk2
kknk2
2 937 bodů
7
Stará klasika, jež vznikla ještě za života Walta Disneyho. Bylo fajn si zavzpomínat na tradiční animaci a podivné české překlady písniček. I když osobně považuji postavu Petra Pana za drzého šotka, myslím, že děti tuto pohádku ocení. Je ale pravda, že animáky z minulého století ztrácejí dětské sympatie, zajímalo by mě, kolik dnešních prťat vidělo třeba Disneyho prvotinu Sněhurku z roku 1937 nebo Šípkovou Růženku či Popelku.