Užij si se psem

?
Užij si se psem
Plakát traileru

 Všechny příběhy triptychu vycházejí ze skutečných případů. Všímají si relativně nového společenského fenoménu - jisté sorty lidí, která přibyla na bohaté scéně zločinu a lidské špíny. Vnikají potají do cizích životů jako paraziti a postupně svého nositele zahubí, ať už existenčně, finančně, či přímo fyzicky.

"Lovcem vetřelců" v televizních příbězích je tajemný doktor Zahálka (Juraj Kukura), jemuž pomáhá zdravotní sestřička Věra Podlipná. Právě této ženě Zahálka v prvním díle pomohl v marném boji s organizovanou skupinou podvodníků, která ji chtěla prostřednictvím fiktivního syna připravit o majetek.

Tentokrát se Zahálka na Věru, jež pracuje na psychiatrii, obrátí s problémem svého známého. Milan (Jan Budař) žije sám s maminkou (Iva Janžurová) a má psychické problémy. Pokusil se o sebevraždu poté, co se mu nepodařilo upoutat pozornost své kolegyně Ireny (Jana Stryková).

Jenže: Jak je to ve skutečnosti? Kdo komu vlastně ztrpčuje život? To vše se Věra Podlipná pokouší zjistit, aby opět, jako v obou předchozích dílech, dospěla k překvapivým zjištěním, v nichž zase sehrává významnou roli již zmíněný doktor Zahálka.



Scénář:

Dodatečné informace

Původní název:
Užij si se psem (více)
  • Užij si se psem
Ocenění:
Žádná ocenění