Křižovatka smrti 2

69%
Křižovatka smrti 2

Detektiv Lee (Jackie Chan) je precizní a disciplinovaný člen hongkongské policie, zatímco detektiv Carter (Chris Tucker) je týpek, který je vždy nad věcí, vždy "cool" a u svých nadřízených moc sympatií nevzbuzuje. A tak se stane, že si tyto dva, které spojuje snad jenom rychlost Leeových rukou a Carterových úst, vyjedou na dovolenou do Hongkongu. Ale jak lze jednoduše předpokládat, žádná idylka se nekoná. Výbuch bomby na americké ambasádě, který zprovodí ze světa dva americké agenty, je vtáhne do centra dění. V tom se s jistotou sobě vlastní již dávno pohybuje Ricky Tan (John Lone), šéf místních triád Fu-Cang-Long.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Duo Chan - Tucker k sobě sedí jako prdel na hrnec. Tak rozdílná dvojka a přitom jim to spolu tak náramně pasuje. Něco na tom bude,když se říká,že se protiklady přitahují. Role jsou rozdělené stejně jako v prvním díle - Chan obstará akci a pěstní souboje - Tucker to zase celé obkecá. Je to v podstatě stejné jako první díl,ale je to taková zábava,že jí velmi rádi odpustíte nějaké ty nedostatky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Tucker nezavře držku a někdy to je celkem na škodu. Akce hodně fain, přítomnost krásných žen (Sanchez a Ziyi Zhang) taky potěší, ale tak nějak je to celý film pořád dokola to samé. Ale na zaplácnutí nedělního podvečera, proč ne. 6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Hlasitý barevný bordel, který mě ale dokáže pobavit. Mezi Jackie Chánem a Chrisem Tuckerem to opět solidně jiskří, výprava je skvostná, je vidět, že na rozpočtu se tentokrát opravdu nešetřilo a celé se to hýbe tím správným hollywoodským způsobem. Potěší přítomnost áčkových hvězd, zejména Johna LOnea a Zhang Zyi.

Dodatečné informace

Původní název:
Rush Hour 2 (více)
  • Hong Kong Křižovatka smrti 2
  • Hong Kong Rush Hour 2
  • Hong Kong Križovatka smrti 2
Premiéra v ČR:
28. 3. 2002
Země původu:
Hong Kong, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
90 mil. USD
Tržby:
347,33 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Křižovatka smrti 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Křižovatka smrti 2


Podobné


Powered byJustWatch