Útěk z MS-1

64%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Lehce nadprůměrný snímek, který me do sedačky neposadil. Chvílemi jsem film moc nevnímal a ničím mě extra nezaujal. Sci-fi mám rád, filmy o útěku z vězení také, ale tady se to nějak nesešlo. Neustálé blikání a divné osvětlení filmu také moc nepřidalo ma kráse. Celkově - 60%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Akční sci-fi plný vzbouřených psychopatů ve vesmírné věznici se vzácnou návštěvou v podobě prezidentovi dcery a osamocený agent s úkolem ji odtamtud dostat. Akční hrdina není vysloveně nepřemožitelný. Má však jeden dar. Hláškuje vždy, všude a za každých okolností. Vesmírné bojové scény jsou masové, efektové a vcelku povedené. Mnohé jsou také hodně nadnesené, což dostává komiksový nádech. Akční scény tedy mají patřičný drive. Vyznění snímku připomíná HG styl. Někdy je ale na škodu přílišné tlačení na pilu, neboť tím vzniká značná nepřehlednost. Po vizuální stránce se však překvapení nekoná. Její jednoduchost kupodivu bohatě stačí. Jedná se o snímek, který svým pojetím není pro každého.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Pearce hláškuje jak o život, Grace to sluší jako v Lost a celkově i díky nim je Lockout dost pohodovou jednohubkou z Bessonovic dílny. Víc takových jednoduchých béček. 6.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Svižné akční Sci-Fi. Akce bylo nepřetržitě. Vtipné špičkování a dloubání. Dobře se na tento film koukalo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7
Dějově milá ozvěna béček z počátku devadesátých let. V rámci hláškující postavy skvělá pocta Poslednímu skautovi. Ale zoufale tomu chybí vyvážené tempo, lepší výběr herců (ztracená Maggie Grace prostě nikdy nebude umět hrát) i silnější záporáci. A těžko říct, jak mohl někdo s vážnou tváří pustit do éteru film s tak okatě digitální akční sekvencí na dálnici (vypadá jako demo hry z prvního Playstationu). Výborná úvodní "fyzická" akce, famózní Guy Pearce a sympatický chuťový ocas žánrové akční blbiny, která chce jenom pobavit. Škoda, že se tu škatulku nepovedlo stoprocentně naplnit...
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Další utek z věznice ze které se nikdy nedá dostat. Tohle už tady bylo tolikrát. Tentokrát dali vezeni na oběžnou dráhu, super. Příště bude vezeni třeba na Marsu? Jenže kupodivu, tenhle otřepaný stereotyp dokáže stále pobavit. Stupidní příběh doprovázený spoustou akce. Sebejistý a vtipný hlavni hrdina... Blondýnka a dcera prezidenta, která se zajímá vice o nebohé vězně. To bohužel taky nepřidalo na hodnoceni. Nic méně si to i presto vyslouží ony 4 hvězdy. Pohotová akce u které můžete vypnout a strávit příjemný večerní veget, k tomu je tento film jako stvořený.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Hláškující Pearce bohužel neskryl fakt, že není žádnej namakanej super agent, ale že všude kam vleze dostane na držku. Málo akce, špatné efekty, ale vyhlášení Ruperta a mnoho dalšího filmu přidává alespoň na hvězdě v celkovém součtu. 60%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
No jo, já se nechala zlákat kategorií scifi a jménem Luc Besson mezi scénáristy a čekala jsem barvitou podívanou z kosmu ve stylu Pátého elementu a dostalo se mi jen vězeňské vzpoury, která se se stejným průběhem mohla odehrávat kdekoli na Zemi v jakékoli době. Plno předvídatelných scén a celkově spíš zklamání.
kubas369
4 086 bodů
8
Jo pohodovej filmek takový mě bavej neříkam že bych se na to podíval znova ale na jedno pokoukání to bohatě stačí ikdyž ta šablona je už pořádně ohraná a kliše, stejně když se to udělá pořádně nemám nic proti. Vždycky jsem měl blízko k týpkům který můžou krvácet o stošest stejně ale trousej jednu hlášku za druhou a spravně zlej záporák se ho nemuže zbavit jako ty zasraný žvejkačky ve vlasech.
pantak
pantak
3 367 bodů
8
Bomboví hlášky,na recenze se prostě nedá spoléhat!