Anděl svádí ďábla

51%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
muzz
muzz
18 035 bodů
5.5
Komedie, erotický. Haha. Tak to je fakt překvapení. Vůbec jsem se nesmál a erotického tam není zbla nic. Film působí stejně, jako drtivá většina českých filmů - ve filmu je zaměstnáno spousta "známých umělců" a použito nepřeberné množství omšelých prvorepublikových kostýmů, neboť těmi barrandovské ateliéry přetékají, o zcestném nicneříkajícím scénáři nemluvě.
Fingon
16 886 bodů
4
První polovina druhého dílu je zajímavější než celý díl první - Nevěst(k)a Madam plánuje pomstu a docela se jí to daří. Následný zvrat a celý zbytek filmu je už ale dost o ničem. Scény už (většinou) nejsou tolik přesvícené jako v jedničce, hudební čísla jsou stejně otravná jako v předchozím filmu a tematikou se vlastně celá série včetně hlavní zápletky dost podobá pozdějšímu Playgirls, proti explicitnímu sexu však kontruje hereckým obsazením a kostýmy. Jsou lepší filmy - ale i horší.
kawa
3 388 bodů
8
Výpravná komedie z doby první republiky o jednom nočním podniku a jeho převzetí jednou z jejích původních společnic. Téma bylo obměněno o pár let později v Playgirls, ale tato verze na úplně jiné úrovni, okázalá výprava, herecké výkony. Výsledek místy i připomíná filmy z 30. let o nejvyšší společnosti. Rozhodně lepší film než první díl.