Zásnuby na dobu neurčitou

55%
Zásnuby na dobu neurčitou
Plakát traileru

Komedie vypráví o vrcholech a pádech snoubeneckého vztahu.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Tahle komedie se podle mne vůbec nepovedla a vaz jí srazila hlavně samotná délka filmu. Něco tak nudného jsem hrozně dlouho neviděl,táhlo se to jako sopel. V půlce filmu jsem přemýšlel,že to dokonce vypnu. Nakonec jsem sice celý snímek shlédl,ale dalo mi to zabrat. Nebylo to nějak extra zábavné ani romantické.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
Jak dojde na situaci, kdy jeden z páru dostane zajímavou nabídku (zde je to Emily Blunt v roli postgraduální studentky) v jiném místě a ten druhý se bez většího nadšení stěhuje s ním na místo, kde vůbec nechce být, je na potíže přímo zaděláno - tolik k tomu, že v tomhle je film realistický. Pokusy, které postava Emily Blunt prováděla na univerzitě pod vedením přiměřeně charismatického profesora (Rhys Ifans) byly ještě celkem zajímavé a vlastně mě uprostřed příběhu docela probraly k pozornosti. Jenže pak se hlavní hrdinové opět začali babrat ve svém vztahu, který byl divákovi úplně jedno, a bylo po legraci. V reálu by myslím tahle holka skončila spíš s tím svým profesorem, za celou dobu jsem totiž nepochopila, proč by se k sobě se svým snoubencem měli hodit.
Kick077
Kick077
596 bodů
3.5
Asi nejhorší na tomhle filmu je, že se zdá být nekonečný. Zvlášť střední část by se dala považovat za silnou konkurenci ukolébavek. Kdyby nebylo délky, tak bych film hodnotil jako průměrnou tuctovou komedii, která je komedií jenom zřídkakdy, protože zas tolikrát se člověk za ty dvě hodiny nezasměje. Herecký výkony taky nijak zvlášť oslnivý. Pro mě nejspíš brzo upadne v zapomnění.

Dodatečné informace

Původní název:
The Five-Year Engagement (více)
  • USA Zásnuby na dobu neurčitou
  • USA The Five-Year Engagement
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
54,17 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Zásnuby na dobu neurčitou je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch