Král Škorpion

57%
Král Škorpion
Král Škorpion je akční dobrodružný film odehrávající se ve starověkém světě, který nás zavádí do dob před událostmi snímku Mumie. Příběh sleduje cestu statečného válečníka Mathayuse. Po zradě a zničení jeho rodného kmene krutým vládcem Memnonem, který využívá schopnosti věštkyně Cassandry k vedení svých vítězných tažení, se Mathayus vydává na cestu odplaty. Jeho mise se brzy promění v boj o spravedlnost a svobodu, když Mathayus postaví proti Memnonově tyranské vládě.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Král škorpion se svezl na úspěchu filmové série Mumie. Byl natočený podobným stylem a humor se nesl ve stejně uvolněném duchu. Příběh byl v pohodě a naplno nám ukázal,že The Rock tenkrát(?) nebyl žádný špičkový herec. Trvalo dlouho než ho ten jeho wrestlingový výraz odnaučili. Já se u filmu pobavil a zasmál,takže jsem spokojený.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Celkem to šlo. Na dva mumií filmy to sice zdaleka nemá, ale rozhodně jsem se u toho nenudil (film je docela krátký, takže bych to ani nestihnul).
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Akční historická bídná podívaná. Johnson se snaží, ale tak nějak jsem mu ty hbité pohyby nevěřil, navíc ten příběh prostě nějak zábavný není (a už vůbec ne originální "hrdina musí potkat hláškovacího blbečka, který bude dělat sidekicka a buchtu, do které se zamiluje").4.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Scorpion King (více)
  • Německo Král Škorpion
  • Německo The Scorpion King
  • Německo Kráľ Škorpión
Premiéra v ČR:
25. 4. 2002
Země původu:
Německo, Belgie, USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Král Škorpion je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Král Škorpion


Podobné


Powered byJustWatch