Klub sráčů

48%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
5
Na základní škole byl Klub sráčů kultovní záležitostí,kterou jste prostě museli vidět,protože byla prostě hrozně cool. Jako puberťáci jsme tento film žrali,byly tam pěkný holky,zvrácený a nechutný humor,šílené postavy a praštěný děj. Dnes už je situace trochu jiná a při sledování už se tak moc nebaví. Přesto se stále najde pár zábavných scén,které mne baví i dnes.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Seznam deseti nejhorších filmů, co jsem viděl, má nového člena, možná i předsedu. Odpudivější, trapnější a míň vtipný film bych hledal těžko. Vrchol nevkusu a trapnosti a víc negativních věcí mě nenapadá, ale jestli mě časem napadnou, rád se vrátím a přidám je. Proti tomuhle by se mohl ohradit i Zdeněk Troška.
Fingon
16 886 bodů
4
Přistupovat jen s největšími bezpečnostními opatřeními, jinak se vám udělá blivno. Takže kinedril sebou, 24 hodin nic nejíst a snad se to nějak zvládne... Teď vážně. Od teenagerské komedie nemůžete čekat nic hlubokomyslného, ale ti dva vážně vzbuzují soucit. Prostě film pro hodně nemocné jedince, ale nezatracujme ho. Už kvůli Anně Boleynové.
lamps
lamps
15 156 bodů
0
Tak takhle si představuju vrchol trapnosti. Dva třicetiletý chlapi hrajou nadržený repující puberťáky ve filmu s nejdebilnějšími a nejoplzlejšími pokusy o rozesmání, jaké jsem kdy v televizi zaznamenal. No prostě HUMUS, oproti kterému je občas i takový Kameňák docela snesitelné dílo. Pro mě určitě jeden z nejhorších filmů vůbec.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Třeskutá komedie se šíleně potrhlým rádoby dějem. Nejlepší byl snad jen hudební doprovod. Pro mě nebylo na tomto filmu nic až tak zajímavé.
  • Soundtrack
  • Děj
  • Humor
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
vedel som, že ten film bude sračka (hrozné recenzie, snáď vo všetkých periodikách), ale že až taká? klub sráčov je prvá komédia u ktorej sa mi bolo zle od žalúdka (vytláčanie "jebákov" - znie to drsne, ale ešte hnusnejšie to vyzerá), je to prvá komédia u ktorej mi boli hlavní hrdinovia od začiatku do konca absolútne nesympatický (už ste videli aby puberťákov hrali 30 ročný chlap a žena?), je to komédia u ktorej som sa skoro vôbec nezasmial (ale počas celého filmu som sa cítil trapne, asi preto že som sa na to pozeral). potrebujete ešte viac varovaní?
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
8
Tenhle film přitížil všem panicům, protože vyobrazil panictví jako vrcholně směšný jev/situaci. Vyobrazil panictví jako stav mysli, jako duševní rozpoložení, které je snadno karikaturovatelné. Panicové tedy budou podléhat stejnému výsměchu, jímž divák počastuje protagonisty tohoto filmu. Prci, Prci, Prcičky si z panictví dělají rovněž prdel, ale ne tak vyhroceně a nezředěně.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
Good soundtrack!
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
6
S ohledem na to, jaké hrůzy se v subžánru teen-komedie natočily v následujících letech (včetně několika českých zástupců), jeví se Klub sráčů jako docela přijatelný průměr, byť samozřejmě stále zůstává řádně nechutný.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Totální sračka! Ale takhle to režisér chtěl a v tomhle je to mistrovské dílo! Je to příšerně nechutný ale smál jsem se u toho od začátku do konce... Skvělej dabing! xD Nehorázná prdel.Doporučuju!