Ranař

71%
Ranař
Doug Glatt (Sean William Scott) jednoho dne navštíví se svým kamarádem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje souboj. Do něho se zapojí i Doug a zazáří. Hned druhý den dostane nabídku být v týmu jako ochránce ostatních hráčů. Doug neváhá a přijme ji.



Recenze: Ranař

Kinobox.cz
75%

Goon je zkrátka funkční komediální jednohubkou, která neurazí a rozhodně by si zasloužila místo i v našich kinech. Bohužel to nevidím slibně.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Rocky + Forrest Gump = Goon. Skvělá sportovní komedie,která bezkonkurenčně patří mezi špičku ve svém oboru. Bavil jsem se přímo královsky. Seann William Scott je prostě frajer a po filmu Balls Out: Garyho výzva se jedná o další slušnej zářez v žánru sportovních komedii.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Im too old for this shit.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Nejsem nijak vášnivým fanouškem hokeje, ale když už ho sleduji, tak vždycky s očekáváním nějakého boxerského souboje. No a těch si v Goon užijete opravdu do sytosti. Příběh sice výrazně připomíná další americkou pohádku o cestě na vrchol, ale tentokrát to sportovní pojetí, velmi nevybíravě a krvavě natočené bitky a neodolatelně nepřiměřené fuckování vítězí nad jakýmkoli kýčem a dělají z filmu pohodovou a ryzí komedii, jakou bych dodíval klidně i vícekrát. Navíc skvělý Scott a vysloveně smrtící Liev Schreiber.

Dodatečné informace

Původní název:
Goon (více)
  • USA Ranař
  • USA Goon
Země původu:
USA, Kanada
Čeština:
Ranař je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ranař


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch