Tohle je válka!

67%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Tom Hardy valí a na co šáhne ve zlato promění. Samozřejmě to berme s rezervou. Nebýt právě Hardyho,tak bych se o tento film nejspíš ani nezajímal a to by byla velká škoda,protože se jedná o nadprůměrnou romantickou komedii se špionážní zápletkou. 70%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Snímek je hlavně komedie s občasným akčním nášupem. Teenagerovský námět zasazený mezi dva špičkové agenty a jednu ženu nebyl zase až tak špatný nápad. To, že ona o obojích ví a že si s nimi hraje už vůbec nepřekvapí. Z počátku hrozilo zamrznutí děje s tím, že pánové prostě jen budou soupeřit o ženu svých snů a nic víc, ale nakonec se tak kupodivu nestalo. Děj má patřičný švih a ohromný potenciál. Nejedná se však o crazy komedii, takže se smíchy nikdo kuckat nebude. Byť to není lecjaký zázrak, k pobavení a k filmovému zážitku postačí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Akčně-komediální jednohubka, přičemž ta akční rovina zas tolik prostoru nedostala (což je dost škoda), navíc záporák zůstal trestuhodně nevyužitý, a tak vše musí táhnout ústřední trio, díky kterému to je nakonec fain odpolední oddychovka. 6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Americká limonáda se sympatickými herci a vtipným scénářem doplácí na to, že je to všechno vlastně strašná blbina. Dá se na to koukat, ale vykouří se vám to z ní jako pára nad hrncem.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pobavilo, ale jen jedné scéně jsem se upřímně zasmál. A to je dost málo. Chválím však akce, které se povedly a dalo se na ně koukat. Zvlášť úvodní akce chutnala bondovkou. Boj o ženskou a různé soupeření je už obehrané klišé. Dalo se to přežít a rozhodně to nenudilo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6.5
Sympatické a svěží duo slouží od pohledu lehce vysloužilé Witherspoon, která sice stále vypadá výborně, vedle mladíčků se ale její obsazení jeví jako čirý optimismus. Komediálně to má našlápnuto slušně, ale nepovedlo se vyvážit to, zdali to má být vyloženě absurdní komedie, nebo "jen" komedie. O tom, že kriminální zápletka je tam jakoby mimochodem a záporák má zhruba tři minuty prostoru, lepší nemluvit.
avenis
avenis
8 145 bodů
3
Takové puzzle z ukradených kousků jiných filmů, zarámované bezbřehou prostoduchostí všech zúčastněných. Jak mám Pravou blondýnku docela ráda, tak tady je Reese odpudivě ufrázovaná a naivní až to bolí... Ale která z nás by nechtěla, aby se o ni rvali takoví dva svalovci? (Já ne, ani jeden se mi nelíbí...) (25.5.2021
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Pohodová romantická komedie s troškou akce. Tom Hardy je zase hubeňour, aby mohl být v dalším filmu zase vazba(docela ho lituji).
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Ale jo, napálim tomu horší čtyři. Vtipný to bylo, málo nudných míst to taky mělo až na ten klasicej USA závěr. Dalo by se i doporučit po nudném dnu v práci/škole. 66%
kubas369
4 086 bodů
8
Není to žádnej zázrak ale mě to bavilo.