Uncharted: Drake's Fortune

82%
Uncharted: Drake's Fortune

Tvůrci akční adventury Uncharted: Drakes Fortune slibují maximální využití možností PS3 za účelem předvedení úchvatného grafického koncertu. Uncharted: Drakes Fortune nabídne dokonalé ztvárnění postav, přírody, fyziky vody a realističnosti vůbec. Vše se odehrává na ostrově uprostřed pacifiku, kde se po stopách Sira Franciscka Draka vydáte jako novodobý lovec pokladů a dobrodružství najít bájný poklad eldoráda. Ostrov však skrývá nemilá tajemství, jejichž odhalení vás může stát život. Budete používat různé mapy a artefakty, odkrývat stopy a návaznosti, dobývat džungli, střílet nepřátele a řídit dopravní prostředky.



Korben
Korben
965 bodů
7.5
Hrál sem to jako poslední a vedle dvojky a trojky tohle hodně ztrácí. Moc střílení a málo hádanek. Ve své době to asi byla bomba, dneska sem to málem nedohrál. Ale tak každej nějak začínal. A pořád je to lepší, než většina posledních Tomb Raiderů.
TadeášzČeska
TadeášzČeska
93 bodů
9
Uncharted Drake's Fortune je skvělá hra ale má pár věcí které mě mrzí že nebyly dokonalejší a propracovanější.Hadanek bylo málo našel jsem jich 5 . Příběh exceloval s skvělými postavy a se Soundtrackem tvořilo to zábavnou jízdu za pokladem . hratelnost mě bavila . Uncharted sérii miluju stejně jako první díl , poprvé mě to nebavilo když jsem to hrál na podruhé říkám jenom Wow. 9/10
  • Příběh, Hlášky, Soundtrack, Hratelnost
  • Málo Hádanek


Dodatečné informace

Původní název:
Uncharted: Drake's Fortune (více)
  • USA Uncharted: Drake's Fortune
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění