Uncharted 3: Drake's Deception

90%

Komentáře a recenze 11

Dle relevance
Kinobox.cz
100%

Nevybavím si jinou hru, která by krom výše zmíněné hořící pasáže nabídla též realisticky vypadající tekoucí vodu, působivé písečné prostředí nebo pasáž v letícím letadle, ve kterém bojujete v nákladovém prostoru s nepřítelem, zatímco se otevírají nákladové dveře a vše začíná létat pryč.

R
100%

Navzdory chybám je Uncharted 3 jednou z nejlepších her, které si můžete pro konzoli PS3 koupit. Zaujme příběhově, náplní i po technické stránce, ale exceluje především jako celek.

G
100%

Mezi velmi příjemná překvapení je kompletní česká lokalizace formou titulků. Pokud si dobře pamatuji, tak to je první AAA titul za poslední dobu s podobnou lokalizací na PlayStation 3. I neanglicky mluvící hráči si tak bez problému mohou užít tento herní skvost.

G
100%

Celý příběh je možné odehrát do deseti hodin. Pokud vás po odehrání příběhu hra omrzí, tak je tu multiplayer ještě jako taková třešnička na dortu, jenž vás určitě zabaví na dalších pár hodin. Díky celkovému kvalitnímu zpracování hry vás nebude mocni nikdo od ovladače odtrhnout.

Qinetix

G
100%

Architektura levelů ale rozhodně stojí za prozkoumání. I místnosti, které neskrývají tajná tlačítka nebo sběratelské předměty (většinou na dost nepřístupných místech), zaslouží chvilku němého úžasu, protože to, co tenhle engine ždíme z černé krabičky od Sony, je k neuvěření.

h
96%

Co se mne týče, jde o jeden z herních vrcholů roku. Ano, je to hodně podobné dvojce. Ano, určitě se autoři opět přiblížili filmu. A ano, stále jde jen o tunelovou akci. Jenže je nutné podotknout, že široko daleko jaksi není nic lepšího.

C
95%

Upřímně, pochyboval vůbec někdo? Na hru čekali vlastníci konzole Playstation 3 jako na dar z nebes a ten také dostali. Uncharted 3 se zdá být nejlepší letošní hrou na této konzoli a je také horkým kandidátem na hru roku celkově.

G
92%

Tvůrce musíme na plné čáře pochválit, protože odvedli od minule skvělou práci a posunuli celou sérii Uncharted zase o krok kupředu. A to jsme si už po zahrání dvojky mysleli, že to na současné generaci konzolí snad ani nejde.