Prci, prci, prcičky: Školní sraz

75%
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
Jablečný koláč coby trenažer prvního sexu už nečekejte. Jinak se ale hrdinové komediální série Prci, prci, prcičky příliš nezměnili, i když jako dospělí spíš než erotické úspěchy sbírají trapasy a ztráty. Třináct let poté, co prvním dílem vyvolali mohutnou erupci pubertálních komedií, se na scénu vracejí prakticky všichni oblíbení „sexuální štvanci“, včetně Jimova táty a Stiflerovy mámy. Vy se proto raději připravte. Pro jistotu na všechno. Nejvhodnější záminkou k setkání všech postav byl podle scenáristů školní sraz. Trocha bilancování – Jim (milovník koláčů) žije s Michelle (milovnice hudebních táborů) v manželství, kterému pomalu dobíhá setrvačník. Oz (největší slušňák) je úspěšný televizní sporťák, ale doma mu to neklape, protože chodí s typickou blbou blondýnou. Z Kevina se stal podpantoflák, Finch se snaží vypadat jako světák, jímž ve skutečnosti není ani omylem, jen Stifler se vůbec nezměnil. Pořád je to idiot a magnet na maléry všeho druhu. Jenže tenhle sraz nebude jenom o bilancování. Hoši si vzpomenou, co velkého na střední od života čekali, jak málo toho ve skutečnosti dostali, a rozhodnou se to napravit. Jak už to tak v téhle sérii bývá, mít dobrý plán nestačí, protože se to vždycky nakonec nějak zvrtne a realita pak pekelně bolí. Alfou a omegou úspěchu tohoto, zatím posledního dílu, bylo obsazení všech rolí původními herci. „Tahle sestava se kompletní nesešla od druhých Prciček a my byli rádi nejen za to, že jsme je všechny dokázali přimět k návratu, ale i proto že na nich všech byla vidět chuť pokračovat ve formování charakterů,“ říká scenárista a režisér Jon Hurwitz. V případě představitele Jima, Jasona Biggse je to nadšení obdivuhodné, protože mu scénář předepisoval ještě odvážnější scénu, než byla ta kultovní s koláčovou souloží. „Dost se ve filmu odhalím. A nemyslím emocionálně. Ten výstup už nikdy netrumfnu. Snad jedině, kdybych si zahrál v pornu,“ slibuje/varuje Biggs.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Setkání po letech je vždy příjemné a vidět tuhle bandičku přátel opět pospolu stojí za všechny peníze. Všichni za ta léta trochu zestárly,ale stále to jsou ti samí blázni,kteří kdysi definovali moderní tvář teenagerovských komediích. Po shlédnutí u mne zavládla spokojenost.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Pokračování úspěšného prvního dílu nedopadlo zle, ale už mě to tolik nebavilo. Dospělejší hlavní hrdinové, kterým jde stále o to samé. Proč ne.. Film opět baví, i když o trochu méně, je to prostě nenáročná lehce lechtivá komedie, která si své fanoušky najde.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mnoho povyku pro nic. Naivně jsem doufal, že ikdyž předchozí teenege eskapády téhleté party za moc nestály, mohl by být Reunion solidní komedií. Není. 2 hvězdy za známé xichty. 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
American Reunion (více)
  • USA Prci, prci, prcičky: Školní sraz
  • USA American Reunion
Premiéra v ČR:
5. 4. 2012
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Čeština:
Prci, prci, prcičky: Školní sraz je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Prci, prci, prcičky: Školní sraz


Podobné


Powered byJustWatch