Pokémon: První film

55%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Pokud patříte mezi milovníku tohoto Japonského seriálu,tak si film okamžitě pusťte,protože právě vám je tento první celovečerní snímek mířený. Celé to vychází ze světa Pokémonů,který nám byl představený v seriálu. Setkáváme se zde se starými známými a ukáže se i Pikachu.
Fingon
16 886 bodů
8
Pokémoni sice kvalitou animace a úderností námětu nikdy neměly na anime perly typu Cesta do fantazie, Ninja Scroll nebo Vampire Hunter D - Bloodlust, mně osobně se ale docela líbí - ovšem tato libost se týká výhradně seriálu a původních gameboy her. Toto je první pokémoní film, který jsem viděl, a popravdě se mi líbil více než takový Ghost in the Shell, ale to je asi otázka vkusu. Příběh je velmi jednoduchý a film obsahuje snad jen jedinou skutečně působivou scénu (tu se slzami), ale pro čtvrteční odpoledne je jako dělaný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Kdysi... Nyní 30%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Já prostě nemůžu jinak. Když jsem byl malej, tak jsem to žral a spomínám na to jako na úžasnej film. Dojemnější film jsem v životě neviděl. Když Ashe zmrazili a pak se pokémoni rozbrečeli a oživili ho. To jsem řval jako malej harant. Film jsem viděl asi před 10 lety a pořád si na tu scénu pamatuju. Nikdy jsem u žádnýho filmu nebrečel víc! A to jsem se u Titaniku smál. Ale tohle bylo prostě něco jinýho. Ale už se na to nikdy nepodívám abych si ten zážitek nepokazil.
winetach
winetach
1 927 bodů
8
Vtedy sa mi to páčilo...
Silen.c.e
94 bodů
7
Krásný počátek geniální série dle hry. A hlavně s do jemným koncem.