Četnické humoresky

83%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Bez mučení se přiznávám páni četníci,že se mi tento seriálový počin moc nelíbí. Kriminální zápletka není nikdy špatná,ale jako celek mne to příliš nenadchlo. Ovšem herecky je to na české poměry velmi dobré. Z první série jsem viděl jen pár dílů a dále jsem nepokračoval.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Výborné poklidné kriminální příběhy, které se linou v klidné české kotlině jakoby se nic nedělo. Celý seriál má navíc děj, který postupně prolíná každý díl a to nenásilnou formou. Jak první příběhy, tak druhé pro mě mají srovnatelnou a vysokou kvalitu. Pohodové pokoukání.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
skvelý seriál, vsádzajúci na zatial neopozerané obdobie čs dejín, so slušnými scenármi a dobre napísanými postavami (a tiež dobre zahranými, hlavne topfer a trojan sú skvelý). jediné mínus pre mňa predstavuje štandardná (televízna) réžia.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7.5
Na pokračování už jsem se nedívala, ale příběhy se mi líbily, i ta atmosféra 1. republiky, třicátých let 20. století, kdy se narodila moje maminka. V seriálu excelují především Tomáš Töpfer a Ivan Trojan, je zde ale i hodně neokoukaných tváří brněnských herců, kteří hrají dobře. Antonína Moskalyka považuji za velmi zdatného režiséra, bohužel však v roce 2006 zemřel a jeho dcera Pavlína v jeho práci na Četnických humoreskách pokračovala a udělala z toho, myslím, docela slušnou "limonádu". "Nějaká" Ulice se s tím srovnávat nedá, to je nekonečný seriál, tento je nakonec přece jenom konečný, ale každopádně to není nějaký extra nadprůměrný seriál. Dobré pokoukání, příjemný seriál, to ano, ale NIC VÍC!
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
Myslím, že je to skvělý zčásti komediální ale hlavně "krimi" český seriál, ve kterém se nejenom pobavíte, ale dozvíte se též i něco o tom, co bylo před námi, za doby první republiky....
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Skvělý a jeden z nejlepších Českých serialů s naprosto úžasnou hudbou a úvodní znělkou.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Musím souhlasit,první série velmi dobrá,ale postupem času v dalších dílech to upadá jako listí ze stromu.(Viděl jsem i natáčení v Podzámecké zahradě(UNESCO) v mém rodném městě Kroměříž).
roque
roque
2 923 bodů
10
Skvělý český seriál, který se podle mě musí líbit snad všem. Zajímavý, poutavý a poučný. Dost často i vtipný. Dějové linky nás vrací do tohoto zajímavého období, ve kterém bych ovšem žít nechtěla.
  • výkon herců
  • originalita a poutavost
  • režisér
  • kostýmy a exteriéry
miza
miza
2 336 bodů
9.5
Skvělý televizní seriál a velice citlivě vybraní herci.Musela to byt prostě překrásná práce na tvorbě tohoto díla.
guestka
guestka
2 304 bodů
10
nejlepší český seriál od roku 1989...