Můj soused zabiják

73%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Opravdu podařená lehce akční komedie s Brucem Willisem v nejlepší formě. Pohodová podívaná klidně pro celou rodinu, nebo pro oproštění od reality všedního dne. Tento film má jedinečnou jiskru, pohodu v duší a skvělého Bruce jako bonus. Film jsem viděl vícekrát a vždy pobaví.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Z této laciné komedie je strašně vidět, že byla natáčená pro radost, Willis, Perry, Henstridge, Peet a Duncan je skupina herců, která se zde vzácně sešla a vytvořila magické cosi, co opravdu pobaví. Dvojka je ale děsnej průšvih a never more.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Podle mého mínění jde o nadprůměrnou komedii jakou je Willisovi vlastní.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
7
Kdysi jsem tuhle skoro televizní komedii měl při všech těch reprízách celkem rád. Vždyť kdo by nechtěl vidět pokus o nápaditou bromance mezi Matthew "Chandlerem" Perrym a děsně cool Brucem "Tulipánem" Willisem.. Můj soused zabiják je další žánrový mix, který v lecčem paroduje drsnější kriminálky a snaží se jejich charakteristiky prohnat přes komediální nahánečku ve světě nájemných vrahů.. Jen vám je hodně rychle jasné, kdo tady je křoví a kdo bude táhnout za jeden provaz, proto není skoro možné, aby vás kterýkoli "zvrat" (a že si jich tvůrci dovolí) nějak výrazně znejistil.. On je ten film vlastně super, dokud jede více na vážné notě, kterou narušuje jen Perryho chaotické jednání. Ovšem jak začne scénář obracet karty a postupně příběh zamotávat, o to více začne promlouvat spíše televizní pojetí.. Některé okolnosti jsou schválně vyhnané do extrému, jiné zase cíleně přibarvené, jen aby divák měl pocit, že skutečně tvůrci vědí jak balancovat na vážnější a komediální notě.. Zkrátka televizní značka! Která ale nepostrádá svůj styl a umí rozesmát.. Jen není fér k tomu přistupovat jako k parodii.. 70%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Nečekal jsem nic moc, ale dostal jsem všechno, co bych si mohl přát. Krásně vypointované situace, dvojsmyslné hlášky a hlavní herci, kteří předvádí úžasnou inscenaci svých rolí a vše zní, že jim jsou role psané na míru. Krása a takových filmů víc.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
pozrete opat (naposledy videne v kine) a nebolo to tak dobre ako som si pamatal (teraz by som dal 2,5*). dost ma iritovala hudba a praca so zvukom co davalo filmu pocit televiznej zalezitosti (navyse perry svoju postavu hra rovnako ako chandlera z priatelov). nieco zacharnuje amanda peet (kde skoncila jej filmova kariera???) a pohodovy willis...
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Kdo má rád drsňáky Bruce Willise a Chandlera Matthew Perryho, pro toho je tento film ideální podívanou. Všeobecně je třeba ocenit rafinovaný scénář (na americkou komedii až nezvykle promyšlený), s řadou opravdu trefných dvojsmyslů a narážek.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Příjemná komedie s prvky krimi, mafiánským nádechem a hromadou nájemných vrahů. Ovšem tato komedie by nebyla tak skvělá, kdyby v ní nehráli Bruce Willis, kterej je prostě dobrej, ale hlavně Matthew Perry, kterej zde prosadil svůj komediální talent a dokázal, že má navíc, než hrát v TV seriálech, ale občas se mi zdálo, že ty svoje pózy přehání, ale z celého filmu mě bavil nejvíc a také se mi zdálo, že mu tvůrci dali největší prostor, snad větší než samotnému Brucovi. Díky těmto dvěma je tato komedie celkem slušnou komedií, která disponuje jak vtipnými scénami, tak i vtipnými dialogy a skvělými hláškami, které většinou pronáší Bruce Willis.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9
skvělá komedie, ve které bruce willis ukázal, že dokáže hrát i jiné postavy než jen policajty či něco obdobného...
kubas369
4 086 bodů
8
K mému nezměrnému překvapení tenhle film funguje, jen kdyby Matthewu Perry sebou furt netřískal o zem, o dveře, nesnažil se napasovat do pneumatik a podobné volovinky, které mi sem moc neštimujou ale dejme tomu.