2001: Vesmírná prda

37%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Ufff, no těžko to hodnotit. Leslieho mám rád,ale tento snímek se prostě vůbec nepovedl. Některé scénky potěší a dají vzpomenout na bláznivou střelu viz scéna kdy agent Dix demoluje kancelář a poté uteče v převleku za ovci. Jinak je film spíše nudný a plný trapného humoru.
lamps
lamps
15 156 bodů
2.5
Vím, že bych tu měl hodnotit pozitiva nebo naopak nedostatky filmu, ale v tomhle případě to řeknu radši rovnou a přímo- tuhle hovadinu si raději odpusťte, protože o nic nepřijdete. A jestli máte rádi Leslieho Nielsena, tak si s ním sežeňte jakoukoli jinou komedii, protože úplně všechny jsou na 100% lepší, vtipnější a snesitelnější než tahle.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
jeden z najväčších trapných omylov filmovej histórie aký kedy spatril svetlo sveta. absolútne nehumorná, avšak neuveritelne trapná stupidita, pri ktorej strácam slová a len neveriacky krútim hlavou. fuj, fuj a ešte raz fuj!
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2
Nikdy se mi nestává, že bych měl problém s udržením víček. Ale Vesmírná prda mě zcela bez problému uspala a to hned dvakrát. Zcela nevtipná záležitost, která naplno potvrdila obavy, že Nielsen už prostě nic vtipného nenatočí...
nikol125
nikol125
2 781 bodů
2.5
Film se mi vůbec nelíbil.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
5
Na druhou stranu to hodnocení chápu, ale ono se to opravdu snažilo jen a jen rozesmát... i když je rozdíl mezi úmyslem a výslednou prací