Železný obr

79%
Železný obr
Malý Hogarth tak má sice velkého přítele, ale ještě větší problém: Jak schovat patnáctimetrového obra, který se živí pojídáním železa? A celá věc je o to komplikovanější, že se na scéně objevuje zvědavý federální agent, který se snaží vypátrat a s pomocí americké armády i zničit tohoto „cizího vetřelce“. Výsledkem toho všeho je neuvěřitelné dobrodružství plné kovu, kouzel a citů.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Nádherný animovaný snímek,který je svým stylem nadčasový. Kde se na něj hrabou dnešní rádoby animáky. Jak animovaná stránka,tak námět jsou pořádný kus před konkurencí. Námět plný emocí,humoru a dobrodružství docení jak dospělí,ale i ti nejmenší. Jak píše lamps těch 86 minut je pro Železného obra velmi málo.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Moc pěkný animák s úspornou až podprůměrnou animací, což mi v tomto případě vůbec nevadilo. Dobrodružný, lehce komediální animák s lehce mírovým poselstvím.. prostě podívaná pro malé i velké kluky a klidně i pro celou rodinu. Milé podání, scénář má hlavu i patu.. pěkné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Pěkná pohádka. Škoda, že jsem na ní nenarazil, když jsem na ní měl věk. Takhle si jí můžu jen užít, tenkrát by to bylo něco!


Dodatečné informace

Původní název:
The Iron Giant (více)
  • USA Železný obr
  • USA The Iron Giant
Země původu:
USA
Čeština:
Železný obr je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch