Lovec policajtů

60%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Ten důvod proč jsem si film pustil se jmenuje DMX. Už dlouhá léta patří mezi mé oblíbence jak v hudbě tak ve filmu. Trochu jsem se děsil toho jména Steven Seagal,ale tady mu to ještě docela slušně šlape. Mám takový pocit,že se to zvrhlo až tady po tom snímku. Kvalitní akční nářez plný hlášek a testosteronu. Příběh je sice ohraný,ale dobře se na něj po celou dobu kouká. Spokojenost 70%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Andrzej Bartkowiak už svým režijním debutem 'Romeo musí zemřít' (2000) prokázal svůj um pro akční kreativitu a prokázal to i podruhé. Do jedné z rolí angažoval Stevena Seagala, u kterého kritici dokonce začali polemizovat nad tím, že by to pro něj mohlo znamenat návrat ke kvalitnějším snímkům. Jak to s ním nakonec dopadlo už dnes víme. Zpočátku jeho přítomnost vypadá na hlavní roli, ale vzápětí se s ní dělí s DMX. Každý má své pevné místo a dobře se doplňují. Anthony Anderson se k nim vtírá se svou užvaněností a patřičným humorem, čímž jejich akci odlehčuje. Obsazení snímku je tedy povedlo. Pevný scénář rozehrává akční partii v zábavné i šokující formě a udržujícím tempu. Stejně jako u výše zmíněného filmu to má opět jedno velké mínus a to je použití lan v bojových scénách. Nerealistické skoky a lety vzduchem jsou skutečně jak pěst na oko. Každopádně akční fanoušek si snímek plně užije. Co se týče daného humoru, byla by škoda vynechat televizní dialog během závěrečných titulků. Tohle se jen tak často nevidí a hlavně neslyší.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Solidní žánrový film a labutí píseň za kariérou Stevena Seagala v áčkových rozpočtech, nikoli v áčkovém filmu. Film má všechny přednosti i neduhy akčního filmu na přelomu milénia, je v něm hodně akce, hodně hlášek a politické korektnosti, která mi tu leze krkem.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Film není nic přeborného, ale diváka dobře vtáhne a pokusí se jej zabavit. A jde mu to. Seagalovi taky.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
seagelov comeback. na staršie kúsky sa to nechytá, niekedy rušivo posobia i "jet liovské" kung-fu kúsky.