Star Wars: Epizoda II - Klony útočí

73%
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí

10 let po Epizodě I pokračují dobrodružství a dramatické osudy rytířů Jedi Anakina Skywalkera a Obi-Wana Kenobiho, kteří mají za úkol chránit senátorku Padmé Amidaluovou, jejíž život je ohrožen. Ke zvýšení napětí, jak se budou vyvíjet vztahy "starwarsových" hrdinů se režisér Lucas snaží děj poněkud utajit. Ale přesto jsou tu některé informace o tom, co nového se v tomto díle dozvíte více o Padmé Amidale a jejím milostném vztahu k Anakinovi, který se stane osudným pro další osud celé galaxie. Bude odhalen původ Boby Fetta a úderných oddílů Impéria. Epizoda II objasní, jak to je s "Válkou klonů", zmiňovanou v původních Hvězdných válkách. Film je temnější než Epizoda I a jeho atmosféra se blíží filmu Impérium vrací úder. Padmé a Anakin prožívají většinu filmového dobrodružství spolu a s Obi-Wan Kenobim se potkají až na konci filmu. Vrátíme se s hrdiny na Coruscant, Naboo a Tatooine. A poznáte 2 nové planety.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Kvalita původní trilogie je i tentokrát nedosažená,ale i tak se jedná o úžasné vesmírné dobrodružství plné hrdinství. Nechybí nabušená akce,světelné meče a návrat starých známých. Yoda je prostě skvělý! Vizuální požitek,který jsem si jako fanoušek Hvězdných válek užil.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9
Nejsem skalní fanoušek Star Wars. Začal jsem se o celou ságu zajímat až po natočení Skryté hrozby a tím se ze mě stal alespoň fanoušek. Star Wars natočeno na přelomu tisíciletí už je totiž pecka. Vlastně jsem viděl Star Wars od jedničky po sedmičku, takže jsem nebyl ovlivněn díly 4-6. Dvojka je pro mě nejlepší ze všech. 90%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Zrůdný omyl ještě o kousíček horší než jednička. Nesmyslná romantika bez emocí si v ničem nezadá se Stmíváním. Nelogický děj, jehož hloupost se dá doslova pitvat. Veskrze špatné, tupé. Vizuálně odpudivě umělé. Nechápu smysl toho všeho. Fuj!


Dodatečné informace

Původní název:
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (více)
  • USA Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
  • USA Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
  • USA Gwiezdne wojny: Czesc II - Atak klonow
  • USA Hvězdné války: Epizoda II - Klony útočí
  • USA La guerra de las galaxias: Episodio II - El ataque de los clones
  • USA Star Wars: Epeisodio II - I epithesi ton klonon
  • USA Star Wars: Episodio II - El ataque de los clones
  • USA Sutâ wôzu episoddo 2: Kurôn no kôgeki
  • USA Звёздные войны. Эпизод 2: Атака клонов
Premiéra v ČR:
16. 5. 2002
Země původu:
USA
Rozpočet:
120 mil. USD
Tržby:
649,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Star Wars: Epizoda II - Klony útočí


Podobné


Powered byJustWatch