Slečna Drsňák

66%
Slečna Drsňák

Třicetiletá agentka FBI Grace Hart je svérázná žena. Razantní, drsná a mužsky přímočará, která možná jako jediná žena v širokém okolí nemá doma ani šminky, ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se ji její nadřízený McDonald vyloučit z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z hádanky vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA, která začne za několik dnů v texaském San Antoniu. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí soutěže a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je také agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek soutěže.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Příjemná akční komedie se sympatickou Sandrou Bullock v hlavní roli, která zde zvládla zahrát jak drsnou agentku, tak “něžnou” soutěžící miss. Snímek je velmi zábavný a nejvíce jsem se snad pobavil při jejím zkrášlování. Nechybí zde krimi zápletka a dojemné chvíle. Tomuto aspoň říkám odpočinkový film.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Tento film je kýč kýče, ale má i své světlé momenty a skvěle zahraná neohrabanost detektivky v roli účastnice soutěže krásy, kterou ztvárnila Sandra Bullock je někdy opravdu perfektní až roztomilá. Film má klasickou zápletku viz agent v sukni, předvídatelný a několikrát viděný konec, ale podívat se na to dá. Dvojka už je o dost horší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Do Proposal nejlepší Sandřina "komedie", která mi jednou za pár let vůbec nevadí. K druhému dílu se už ale radši nehrnu. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Miss Congeniality (více)
  • Austrálie Slečna Drsňák
  • Austrálie Miss Congeniality
  • Austrálie Miss špeciálny agent
  • Austrálie Miss Undercover
Premiéra v ČR:
26. 4. 2001
Země původu:
Austrálie, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
45 mil. USD
Tržby:
212 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Slečna Drsňák je dostupný s českými titulky

Další z kolekce Slečna Drsňák


Podobné


Powered byJustWatch