Jak ukrást Dagmaru

19%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
0.5
Jak ukrást Dagmaru svým obsazením nepřímo vzpomíná na léta s majorem Maisnerem aka Byl jednou jeden polda. Tento snímek,ale ještě něčím podobný a to je kvalita,která je podobná 3 dílu této policejní série. Jaroslav Soukup se od toho prostě už nedokázal odrazit. Ve filmu jsem se jednou opravdu zasmál - scéna s fotbálkem.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
2
FIlm je obsazením, tématem i humorem dosti podobný sérii o českém poldovi. Toto je ale o dva levely jinde. Humor klesla na samotné dno a chybí zde L.Podměšil, který dodal infantilním příběhům alespoň nějakou tu kvalitu a tudíž to nebylo tak strašné. To co se občas děje v tomto film považuji téměř za zločin.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Kdysi jsem tomu i ty dvě hvězdy dal, ale čím víc ubíhá čas, tím víc podobné hrůzy nesnáším. Holt s věkem přichází rozum. Nulové herecké výkony, nulová originalita a celkově naprosto zbytečný film, který nikdy neměl vzniknout. Je to jen hloupá ukázka toho, že u nás vtipné věci prostě vzniknout nemůžou, protože k smíchu tu opravdu není nic. Leda k výsměchu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Nic extrovního na český film, který lze jen zhlédnout a stejně si divák nebude nejspíš pamatovat děj.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
0
ABSOLUTNÍ DNO!!! Co k tomu víc... Navrhuji, v souvislosti s tímto filmem, záporná procenta. Některé "nuly" se v poměru s tímto, opravdu stydět nemusí!
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
0.5
Člověk by ani nevěřil, že je takový film vůbec možný, kdyby ho na vlastní oči neviděl. Hrozně se mi líbilo označení jednoho diváka, který napsal: Ten "film" je jako krknutí po cibuli. Přesné!!! Místy jsem se až styděla, že tohle je také český film. A to je myslím to nejhorší, co se filmu může přihodit: STYDĚT SE ZA NĚJ!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Tohle prostě nešlo dokoukat. Byl jednou jeden polda je sice strašná volovina, ale dá se na to koukat a občas se i pousmát(myslím samozřejmě jen první díl, ostatní jsou na stejné úrovni jako tohle). Ale tohle ? To Soukup snad nemyslel vážně. Zasloužil by, aby mu zakázali něco točit, a to už jen kvůli tomu co obsadil do hlavních rolích. Sypal je herec, ze kterého se mi zvedá kufr, a Martincová je snad nejhorší herečka, kterou jsem v životě viděl. Kdyby byla aspoň hezká. Hodnocení je jasné, bez debat odpad, kdybych mohl dát něco horšího než odpad, tak neváhám.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
0.5
Takzvaná česká "komedie" s dementem v hlavní roli. Na Nově to je vždycky velká událost, když se tahle sračka vysílá.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
miza
miza
2 336 bodů
0.5
Paskvil první třídy.