Aljaška v plamenech

52%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Pro mne jeden z nejznámějších snímku Stevena Seagala ve kterém se pro mne z nepochopitelného hlediska chopil i režie. Celý snímek je tak jen průměrné béčko s pár dobrými áčkovými herci viz Michael Caine. Myšlenka filmu je sice dobrá a předesílá zajímavé poselství. Jen kdyby nebyla oděná v takovém ohyzdném kabátě.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Na akční film netypický ekologický přesah, kterým dal Seagal najevo svým věrným, že není jenom tupý akční bijec. Slušně natočené a v rámci žánru na svou dobu vcelku přesvědčivá záležitost. Některé hlášky jsou hodně bezva:-)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Nějak mi připadne že filmy se Seagalem jsou pořád dokola a jen to samé. Akce a umění boje.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Saegal si jako svůj debut vybral hodně slabou chvilku. Měl to být přelom, ale nebyl. Příběh dosti času nudný, akce skoro žádná, teda až na tu poslední. Scénářově prázdnota a kdybych chtěl hledat další nesmysli, tak bych popsal celou stránku. Saegal se tímto filmem začal posouvat k podprůměru, ve kterém je teď.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
je skoda ze aljasku reziroval seagal, ak by si vybral niekoho schopnejsieho (napriklad andrew davids by potesil a tiez scenaristu ktory by mu vysvetlil ze snova pasaz s medvedami nie je prave najlepsi napad) tak by urcite islo o jeden z jeho najlepsich filmov zaciatok ma slusny nabeh (vybuch rafinerie, bitka v bare, mucenie stareho hugha), ale potom sa film premiestni k eskimakom a straca totalne tempo. ku koncu sa to nastastie opat rozbehne ale zial uz je trocha neskoro. btw neviem ako vy ale mne sa vzdy mystifikacia jeho minulosti v C.I.A. strasne pacila:-)
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Seagal v akčnáku z 90.let.Celkem dobrý film,který potěší.Akční nářez!
Major Zeman
Major Zeman
308 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!