Bratrstvo neohrožených

91%
Bratrstvo neohrožených
Pravdivé hrdinské příběhy několika členů legendární Easy Company. 10-ti dílný seriál z produkce Stevena Spielberga a Toma Hankse vychází ze skutečných příhod roty E 506 - Easy Company v době 2. světové války. Mapuje cestu členů roty E od prvního seznámení v armádním tréninkovém středisku v USA až po konec války.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9.5
Nejlepší válečný seriál,který jsem kdy v životě viděl. Bratrstvo neohrožených svou kvalitou zpracování s přehledem strčí do kapsy i kde jaký celovečerní válečný snímek. Každý díl je pastvou pro oči a splněným přáním fandů tohoto žánru. Akce je výborná a záběry z válečné vřavy působí naprosto dokonale a jsou pastvou pro oči. Naprostá spokojenost.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Neviděl jsem to celé, ale přišlo mi to jako nekonečně dlouhá Tenká červená linie. To znamená výborně natočená hromada všech vojenských klišé na jediné velké hromadě.
lamps
lamps
15 150 bodů
9
Vskutku mistrovské dílo, velmi věrohodně a naturalisticky popisující každičký aspekt v životě "bratrů ve zbroji" tváří v tvář svým nepřátelům. Bitevní scény jsou bez výjimky vizuálně i zvukově dech beroucí, zatímco všechny scény, v nichž zůstává hlaveň pušky skloněná, naprosto ohromí svou emocionální autenticitou a přirozeností, z níž vyloženě mrazí. Při představě války jsem vždy trnul hrůzou, jak bych v ní zahynul bolestivou smrtí uprostřed špíny a krve, po zkušenosti s tímto seriálem bych se naopak obával, že ji přežiju ve fyzickém, nikoli však duševním zdraví. Tohle je totiž pravá tvář války.


Dodatečné informace

Původní název:
Band of Brothers (více)
  • USA Bratrstvo neohrožených
  • USA Band of Brothers
  • USA Bratstvo neohrozených
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Čeština:
Bratrstvo neohrožených je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné