Dinosaurus

69%
Dinosaurus
Dinosaurus jménem Aladar žije v bezpečí a dostatku na nádherném ostrově společně se svými malými přáteli lemury. Z jejich pozemského ráje je ale náhle a nečekaně vyžene zničující srážka planety s rojem meteoritů. Aladarovi a několika lemurům se jen zázrakem podaří vyváznout životem. Na kontinentě, kde se přidají ke skupině mírumilovných dinosaurů hledajících nový domov, na ně čeká řada veselých i notně dramatických dobrodružství. Často se dokonce ocitají i ve velmi nebezpečných situacích díky následkům vesmírné katastrofy a krvelačnosti hladových predátorů. Aladarova odvaha, originální způsob řešení problémů a soucit se slabými se stanou světlem, které v temnotě katastrofy ukáže dinosaurům cestu k přežití.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Audiovizuální lahůdka z dílny Walta Disneyho. Jenže není všechno zlato co se třpytí a i přes krásnou digitální stránku nenabízí Dinosaurus takřka žádný zajímavý děj,který by dokázal diváka po dobu 80 minut zaujmout. Musím vyzdvihnout nádhernou hudbu od James Newton Howarda.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Tomuto animáku dám 65% za dvou důvodů.. Dinosauři mě vždy fascinovali, za druhé je to pěkná vizuální podívaná ( samozřejmě je nutné zohlednit to, že je film 20 let starý ).. Co se týče děje, napětí, humoru, nebo čehokoliv, co by snímek vyzdvihlo výše.. tam je pusto-prázdno.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Abych řekl pravdu, viděl jsem tenhle film před desíti lety v kině a pamatuju si z něj hodně málo. Jen jakousi skvělou atmosféru a pocit vtažení do děje. I díky stále neokoukané animaci a docela působivém vzhledu.

Dodatečné informace

Původní název:
Dinosaur (více)
  • USA Dinosaurus
  • USA Dinosaur
Premiéra v ČR:
9. 11. 2000
Země původu:
USA
Čeština:
Dinosaurus je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch