Vřískot 3

59%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Třetí pokračování nijak výrazně neklopýtlo a opět je to pořádná hororová podívaná s výtečným vrahounem v ikonické masce. Craven není v oboru žádné ořezávátko a jako otec této série ví co si může s dějem dovolit. Je to napínavé,zábavné a krvavé. Prostě klasický Vřískot.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Mezi fanoušky Vřískotu se nezařadím ani po třetím díle. I když se celkem šikovně vrací na začátek a děj celkově je lepší, než u dvojky, je to stále béčkový kousek plný nesmyslů a o horor se to spíše jen lehce otřelo. Nenáročná podívaná, která neurazí.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
7
"Trilogie je rarita mezi horory, ale existuje. A musí se s ní počítat, protože každá trilogie je vlastně o návratu na začátek a o odhalení něčeho, co nikdy nebyla pravda. A proto tu máme superpravidla pro trilogie" Pocta teenagerovským slasherům tedy potřetí a v plné ofenzívě. Alespoň co se týče těch pravidel. A to je právě důvod, proč tu v podstatě nemáme nic originálního. Naopak to celé vypadá jako zoufalé sebevykrádání. Jenomže o tom to právě je. Takže tu máme dalšího zabijáka v masce a diváci čekají, někteří se to snaží předem odhadnout, kdo že se za tou maskou zase skrývá. Kdo bude snímek brát setsakramentsky vážně, bude zklamán. Kdo bude snímek brát jako další povznesení veškerých klišé slasherových předobrazů, bude naopak spokojen. Změnou je však kupodivu žánrové zaměření. Hororová komedie? tak to ani omylem. Tentokrát to spíše zasahuje do thrillerových vod a místama dosti vážně. Humorná stránka a sebeparodie se zcela vytratila a o nějakém gore si každý může nechat jen zdát. Ale takový už povětšinou je úděl třetích filmových dílů jako takových. Čest výjimkám.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Možná jsem blázen, ale přehnané lekačky, parodování sama sebe a naprosto stupidně vysvětlené motivace vraha na mě působily i potřetí. Každý díl Vřískotu měl něco do sebe. Byl o něčem jiném a i v tomhle dílu vidím originalitu. Dokonce víc než ve dvojce. Všechna ta záměrná hloupost a schematičnost mě prostě baví. Ale nehraju si na logické důvody - tohle je prostě guilty pleasure.
Fingon
16 886 bodů
6
Má vrozená kacířskost mi nedovoluje jinak, než že je slabší než dvojka. Chudák Sidney, ani teď jí nedají pokoj...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Absolutně čistokrevný průměr. Tak tady už jsme dovřískaly.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
4
Ta sestupná tendence je šílená... Tvůrci z toho mají srandu a hororové prvky jsou takřka trapné. Nechápu proč je součástí ta sebeparodizace! V předchozím filmu mi to vadilo a vadí mi to teď. 40%
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Další Vřískot se táhne v podobném stylu jako dvojka z čehož se už stává průměr. Nečekané odhalení na konci kdo je vrah je spíše samozřejmostí než kladnou vlastností filmu. 60%
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Na jedničku to sice nemá, ale zas lepší než dvojka.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
5
Za mě zábavnější, než díl druhý. Změna prostředí tomu pomohla a je úsměvné vidět tolik karikaturních hollywoodských postaviček na jednom místě. Více Gale a Deweyho tak potěšilo, oproti Neve. Nicméně je to tak parodické, až se vtip téměř vytratil a tvůrci jen kopou sami okolo sebe.