Znovu a jinak

61%
Znovu a jinak
Plakát traileru
Na střední bývala Mavis Gary v podání držitelky ceny Akademie Charlize Theron královnou krásy. Dnes je jí sedmatřicet, píše romány pro mládež a vrací se domů s úmyslem znovu si prožít dny své tehdejší slávy a získat nazpět srdce své šťastně ženaté školní lásky. Když zjistí, že návrat bude těžší, než se zdálo, zrodí se mezi ní a bývalým spolužákem zvláštní vztah, který je oba přinutí přijmout tvrdou realitu a dospět. Hořkosladký příběh Znovu a jinak označila kritika za „originální komedii“ a „výstřední, vtipný a upřímný“.


Scénář:

xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Úžasně sobecký film, kde hlavní hrdinka na konci vyfuckuje celý svět a jde vstříc svému štěstí... Jason Reitman natočil tentokrát něco podivně nehřejivého a neodlehčeného. Milé překvapení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
A zase ta Diablo Cody. Juno šlo mimo mě, ale tenhleten návrat po letech do rodného města jsem si užil dost. A s Pattonem Oswaltem bych v tu "onu chvíli" měnil okamžitě.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
moje druhe stretnutie so scenarom od diablo cody pod taktovkou jasona reitmana dopadlo o dost lepsie ako ich prva spolupraca na JUNO (kde som hlavnej postave chcel rozbit hubu) aj hlavne vdaka vynikajucej charlize theron a scenaru ktory sa nesnazi byt chytry a vtipny za kazdu cenu. reitman vynikajuco vykresluje pocity ake clovek zaziva pri navrate do rodneho mestecka kde sa skoro nic nezmenilo. mnozstvo vtipne napisanych charakterov, inteligentny scenar a hlavne skvela charlize su dovodom preco sa young adult oplati vidiet...

Dodatečné informace

Původní název:
Young Adult (více)
  • USA Znovu a jinak
  • USA Young Adult
Premiéra v ČR:
1. 4. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
12 mil. USD
Tržby:
22,94 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Znovu a jinak je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch