Burani ve městě

52%
Burani ve městě
Plakát traileru

Steve Martin a Goldie Hawn se opět spojili, aby natočili tuhle ztřeštěnou komedii na motivy Neila Simona. Zahráli si zde Henry a Nancy Clarkovi, manželé, které už opravdu v jejich vyhaslém vztahu pojí jenom společné příjmení. No a když z rodinné klícky vylétne poslední mládě do světa, mají manželé možnost přestěhovat se přímo do New York City. Všechno je na dosah a vše se může stát. A také se během 24 hodin stane. Ztratí se kufry a všechny rezervace. Privátní manželské momenty se stávají zcela veřejnými. Mnoho zajímavých grotesek se střídají jedna za druhou a mistři v oboru komedie jim statečně čelí.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Film se mi docela líbil a spojení dvou komediálních talentů Steve Martin a Goldie Hawn zde funguje na 100%. Občas jsem se dobře zasmál,občas se jen pousmál,ale po celou dobu jsem byl velmi dobře naladěný. Vím,že se jedná o remake,ale původní snímek jsem neviděl což je možná jen dobře. Jinak bych hodnotil možná jinak .
Fingon
16 886 bodů
6
Vzhledem k tomu, že jsem viděl i originál, můžu vcelku dobře srovnávat. Přestože hlavní postavy procházejí v podstatě stejnými trampotami jako před třiceti nebo kolika lety, film končí zcela opačným způsobem. A i když mám radši Steva Martina než Walthera Matthaua, tak i když už nechci vidět ani jednu z těch verzí, přece jen za kvalitnější pokládám tu původní.

Dodatečné informace

Původní název:
The Out-of-Towners (více)
  • USA Burani ve městě
  • USA The Out-of-Towners
  • USA New York, New York alebo Sedliaci v meste
Země původu:
USA
Rozpočet:
75 mil. USD
Tržby:
29 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění