Love

58%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Slováci se v posledních letech filmově neskutečně zvedli a Love je toho důkazem. Jakub Kroner ví co chce mladý divák v kině vidět a natočil snímek na téma,které jim bude blízké. Po řemeslné stránce je Love velmi vydařeným počinem,ale stále je to snímek určený "jen" mladému publiku a starší jen tak neosloví.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Po prvý v životě jsem se odhodlal k tomu abych si pustil slovenský film. A věřte nebo ne, chybu jsem neudělal, protože Love je skutečnej unikát na poli slovenskýho filmu. Dokonce ani ten look neni klasicky středoevropskej. Palec nahoru. Ale asi těžko něco podobného v budoucnu zopakujou. 64%
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Bol by to taký horší priemer, ktorý chce byť americkou krimidrámou, ale keď Kristína Svarinská vystrelí, že na tej pumpe bola a všetko videla, už tak pokrivená kvalita ide o stupeň nižšie. Film chce byť realistický, no tlačí na sentiment, rovnako herecké výkony nie sú stabilné, niektoré scény sú dobré, iné úplne amatérske, iné zasa také študentské.
harry456
harry456
2 437 bodů
7
Zajímavé. Rozhodně se nedá upřít to, že má Jakub Kroner nakoukáno. Kamera i střih v moderním stylu, hudba jakbysmet. Herci poměrně dobří. Ale ten scénář. To bolí. Díry se dají přežít, ale ta závěrečná pointa s matkou, to bylo na mě trošku moc. Přesto palec nahoru.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
6
Veľmi dobre natočené tínedžerské dielo, ktoré ale vďaka slabému scenáru spadá do šedého priemeru. Akčné scény autíčkarov, okorenené hovorovou mluvou, boli dobre spracované a bavili ma. Ovšem vzťahová a internátna lajna boli o dosť slabšie. Naviac mnohé scény boli pritiahnuté za vlasy, čo vo výsledku vyznievalo komicky. Čo sa týka hereckých výkonov, tak sa našli aj svetlé momenty, ale vačšinou pôsobili amatérsky a kazili celkovú atmosféru. Aj napriek týmto nedostatkom si Kroner zaslúži pochvalu, pretože tým určite oslovil veľa mladých ľudí. Nabudúce by však mohol siahnuť po menej depresívnom scenári, lebo z tohto som akurát upadla do melanchólie.
winetach
winetach
1 927 bodů
8
Keby tí herci sa tvárili, že tie dialalógy nehovoria naspamäť, tak by to bolo aj za 5
kapi128
318 bodů
2
Trapnej slovensky film,kde 2 mladici kradou auta,kdyby to stalo aspon za to.Uz zacatek nasvedcoval,ze to nebude buhvi jakej film.Nejlepsi scena:Sazka kdo toho pokrade nejvic a zda se mi,ze si to kluci stopli i na cas:(Klouboucek kluci