Love

58%
Love
Plakát traileru

Tomáš a Maťo, dva dlouholetí kamarádi, si žijí bezstarostný život - živí se kradením aut pro jeden podvodný autoservis a volný čas tráví hraním playstationu, kouřením marihuany a pitím. Vše najednou však změní Veronika, do které se Maťo zamiluje. Veronika je slušná a vzorná studentka, která vyrůstala v dětském domově, a tak před ní Maťo raději zatají, co dělá, a rozhodne se s tím skončit. Když však s Tomášem vyráží na jejich poslední společnou akci, kdy mají vykrást benzínovou pumpu, věci nejdou podle plánu a Maťo se stane spoluviníkem vraždy...




Recenze: Love

Kinobox.cz
65%

Love není žádný producentský kalkul ani neumětelská patlanina, je to velmi upřímná pohádka o velké lásce tak, jak o ní jako mladí sníme a tak jak ji chceme prožívat, ať už nám je sedmnáct nebo sedmdesát.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Slováci se v posledních letech filmově neskutečně zvedli a Love je toho důkazem. Jakub Kroner ví co chce mladý divák v kině vidět a natočil snímek na téma,které jim bude blízké. Po řemeslné stránce je Love velmi vydařeným počinem,ale stále je to snímek určený "jen" mladému publiku a starší jen tak neosloví.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Po prvý v životě jsem se odhodlal k tomu abych si pustil slovenský film. A věřte nebo ne, chybu jsem neudělal, protože Love je skutečnej unikát na poli slovenskýho filmu. Dokonce ani ten look neni klasicky středoevropskej. Palec nahoru. Ale asi těžko něco podobného v budoucnu zopakujou. 64%
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Bol by to taký horší priemer, ktorý chce byť americkou krimidrámou, ale keď Kristína Svarinská vystrelí, že na tej pumpe bola a všetko videla, už tak pokrivená kvalita ide o stupeň nižšie. Film chce byť realistický, no tlačí na sentiment, rovnako herecké výkony nie sú stabilné, niektoré scény sú dobré, iné úplne amatérske, iné zasa také študentské.

Dodatečné informace

Původní název:
Lóve (více)
  • Česká republika Love
  • Česká republika Lóve
  • Česká republika Money or Love
Premiéra v ČR:
12. 1. 2012
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika, Slovensko, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch