Stigmata

63%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Řemeslně velmi dobře zvládnuté, leč žádné zásadní nebo zapamatování hodné dílo to také určitě není. Formálně odzbrojující - vizuální stránka je nádherná a některé obrázky by se mohly vystřihnout a z fleku vystavit v národní galerii, avšak emocionálně plochý recyklát tisíce a jednoho motivu z řad satanské tématiky, které už mohou výrazněji oslovit pouze v případě bezchybné souhry všech filmařských složek nebo drtivě navozené atmosféry v autenticky synchronizovaném příběhu - ani jedno se zde však nekonalo...
bayern
13 716 bodů
6.5
Slušnej horor,ale dost hluchých míst
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Docela napínavý thriller co stojí za zhlédnutí.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Mnoho poviku pro nic, tak bych shrnul celkový můj dojem z rozruchu lidí okolo tohoto snímku. Napínavé, obrazově působivé i slušně zahrané, ale po nějaké době zjistíte, že celý film ve vás vyšuměl, nic moc neřekl a jedná se zde spíš o koncept šokovat a vyděsit, vždyť za to se přeci platí. Kde se bere ta touha po strachu z něčeho neznámého, jedno co to je, je mi záhadou.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
7.5
Opravdu mysteriózní thriller s hororovými prvky. Oceňuji především zdařilé obsazení hlavních rolí a jejich ztvárnění přidělených postav. Nelze pominout ani velmi efektní filmový soundtrack, který podtrhuje zážitek diváka z celého díla.