Inferno

48%
Inferno
Tulák Eddie Lomax je bývalý voják, sužovaný těžkou depresí ze svého života a vojenské minulosti. Chce spáchat sebevraždu, ale ještě předtím, chce navštívit svého indiánského kamaráda Johnnyho, žijícího v odlehlém pouštním městečku Inferno, a darovat mu svou motorku. Cestou přes poušť je napaden bandou rváčů z Hoganova gangu, kteří ho zmlátí, postřelí, ukradnou mu motorku a nechají ho ležet polomrtvého v poušti, aby tu zemřel. Jenže Eddie má mnohem houževnatější kořínek, než by čekali. Zatímco rváči z Hoganova gangu, Ramsey, Matt, Jessie a Petey se vrátí ke každodenní rutině, kterou je terorizování odlehlého městečka a drogový obchod s motorkářským gangem zvaným Heathens. Johnny najde zraněného Eddieho, odveze ho k sobě domů a začne ho léčit. A když se Eddie zotaví, jeho přání zemřít se změní v odhodlání získat zpět svou motorku a to i kdyby měl zlikvidovat, všechny, kteří se mu v městečku postaví do cesty. Kromě svých pěstí a bojových zkušeností, však dovedně využívá i napětí, které v městečku vládne a s pomocí místního všeuměla Jubala Earlyho proti sobě obratně štve Hoganovu bandu a motorkáře. Pomsta v něm probudila nový život a on si vedle snahy osvobodit demoralizované městečko od teroru najde čas i na to, aby se zamiloval do sympatické servírky Rhondy Reynoldsové. (oficiální text distributora)



Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
strašná blbosť. pozeral som na to v krčme, mal som v sebe pár pív a zvuk riadne nebolo počuť, ale i tak som akosi (mám asi nadprirodzené schopnosti:-)) vytušil že tento film je sračka a nič iné ako odpad! si nezaslúži (i keď scéna, ktorú opisuje lord fuck je úchvatná:-))!
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
7.5
Tenhle film je slušná zábava. Neříkám, že bych na něj koukal každý den, ale sem tam to jde. JCVD je ještě celkem ve formě, Danny Trejo je standartní a z dalších účastníků je potřeba jmenovat Pata Moritu, Vincenta Schiavelliho a hláškujícího dědka s dejchákem Billa Erwina. Hlavní záporák v podání Larryho Drakea se vyskytuje sice jen asi do půlky filmu, ale je celkem doopravdy zlej. Na Gabrielle Fitzpatrick a Jaime Pressly se taky slušně dívá. Avildsen je zkušený rutinér a film formátu Inferna zvládl bez problému.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Tento film není až tak zdařilý.Netvrdím,že je nejhorší...Van Damme už měl lepší filmy,ale tento akční filmík celkem ujde...

Dodatečné informace

Původní název:
Infierno (více)
  • USA Inferno
  • USA Infierno
Distributor:
TV Prima
Země původu:
USA, Francie
Čeština:
Inferno je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch