Prci, prci, prcičky

76%
Prci, prci, prcičky
Čtyři mušketýři střední školy uzavřou na jednom z mejdanů smlouvu, v níž se zavážou, že ani jeden neprojde absolutoriem coby panic. Pochopitelně, že nikdo nechce být poslední, a tak se balí jako o závod. Vypadá to, že Jim bude mít štěstí. Velice se mu líbí exotická sexbomba Nadia, která od něho chce doučovat historii, a to ve cvičebním úboru. Že by výzva? Jim proto instaluje webcameru, takže všichni spolužáci mohou přes internet sledovat, co se bude dít v jeho pokoji. Oz si zase podle své povahy hledá citlivou duši. Ale co vlastně myslí tou "citlivou"? Asi to bude roztomilá Heather z pěveckého kroužku. Kevin to má jednoduché, je už dávno zadán. Ale jeho dívka Vicky pořád čeká na správné místo a správný čas. Zdá se, že jedině intelektuální Finch si nedělá starosti. Ale nechce náhodou podvádět?



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Prcičky jsou naprostým kultem a legendou teenagerovských komedií. Všechny filmy co přišli po nich byly buď laciné kopie,nebo trapné pokračování.Film nám nabídl množství legendárních postav a hlavně fůru hlášek. Kdo by dnes neznal MCBP? nebo scénu s jablečným koláčem.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Prci, prci, prcičky mě zastihly v ideálním věku, aby pro mě tenkrát byl film opravdová bomba. Spousta hlášek se opakovala v partě neustále dokola a o filmu se dlouho bavilo. Bylo to nové, lechtivé, lehce úchylné. Pro mladé skvělý film, dnes už se na něj dívám trošku střízlivěji.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Snímek ´Americký koláč´, v české distribuci uvedené asi pro větší přitažlivost jako ´Prci, prci, prcičky´, vlastně odstartoval ohromnou sérii teenagerovských snímků o tom, jak si mládež chce za každou cenu zasouložit. Nevyhnulo se to ani české kinematografii, i když značně se zpožděním. Hormony v pubertě prostě dělají své a tak není divu, že se každý takový jedinec chová tak, jak se chová. Tady se fekální komediálnost ještě drží na uzdě. Život na koleji je takový jaký je a kdo tam byl, jenom mu to připomene dávné časy. Vývoj velmi jednoduchého děje probíhá mírným tempem a ani v humoru se nijak netlačí na pilu. Dějově jde vlastně, jak se jednoduše říká, pouze o to jedno a divák jen sleduje, jestli se to chlapcům nakonec povede či ne. A tak tu je možnost vidět jen bezlítostné řádění s myšlenky na sex a nic jiného. Pro někoho krapet úchylné, pro někoho legrace. Tak či onak, teenagery snímek pobaví určitě. Starší jen zakroutí hlavou, kam až ta filmová kultura zašla.


Dodatečné informace

Původní název:
American Pie (více)
  • USA Prci, prci, prcičky
  • USA American Pie
Premiéra v ČR:
7. 10. 1999
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+

Další z kolekce Prci, prci, prcičky


Podobné


Powered byJustWatch