Muž na hraně

62%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Muž na hraně nabízí vše co od takového filmu očekávat. Nechybí tak spousta logických chyb,povedená akce,překombinovaná zápletka a sympatický castnig. Ed Harris je zde velmi nevyužitý a jeho záporná postava nenabízí příliš prostoru pro nějaké velké herectví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Docela to ušlo. Film se netočí jen kolem maníka na římse, ale kolem dokonale promyšlené loupeži. Ta se povedla díky skvělému ději a nějaké té dobré akce.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Už je to dýl co jsem to viděl a vím že se mi to relativně líbilo, za zkouknutí to určitě stojí, ale úplná pecka to není. 62%
kedl
kedl
6 380 bodů
3
Tohle dílko mě, ale vůbec nesedlo, FAIL!!
Pas
Pas
6 225 bodů
1.5
Na hraně odpadu Již od začátku nám "Muž na hraně" všechno prozradí. Ve filmu nezůstává jediné tajemství a to je špatně. Prví čtvrt hodina ještě vypadá dobře, ale pak jsou najednou všechny karty odhaleny. Jak by pak vypadal poker, kdyby všichni vyložili karty na stůl a až pak se rozhodovali, kolik kdo přihodí a kdo hru vzdá. Na takový poker by se každý vykašlal. Sam Worthington hraje Nicka Cassidyho, který ze svého hotelového pokoje vyleze na římsu a zdá se, že chce skočit. Nečiní tak a vyčkává na policii, aby si mohl objednat specialistku na vyjednávání, Elizabeth Banks, která je prostě příšerná. Jako kdyby vůbec nevěděla, co vlastně hraje. Když se trochu zakecají, divák najednou zjišťuje, skutečně velmi brzy, proč je Nick na střeše. V tu chvíli divák přestává mít o děj zájem, protože je mu vše řečeno. Z poměrně dobrého thrilleru se pak stává obyčejný heist film - jednoduše film o loupeži, který nezachrání ani hláškující Jamie Bell a jeho sexy kolegyně.
limeta
limeta
5 179 bodů
7
Nic pro závraťáky:-) Žádný zázrak, ale je to koukatelný film, oddechovka.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Hodně se kecá a zároveň se i něco děje. Pozorujete dvě strany a když se něco povede na druhé straně se něco pokazí a pořád se vás to snaží udržet ve střehu a na mě to teda zabralo. Hltal jsem to plnými doušky a byl spokojený.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Příběhová linie má poměrně dost děr. Ale navzdory tomu jsem se celkem slušně bavil a občas byl i napjatej i když moc nemám rád filmy kde rozhoduje hlavně náhoda a klišé s přestříháním drátů např. (jestli červenej nebo modrej....šmik....chvíle napětí....uf) mi taky moc nevonělo, ale vem to čert. Natočený to bylo hezky :). 60%
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7.5
Nevím, jestli je touha po krvi daná genetikou nebo jen znuděností, ale v dnešní digitalizované době se na ní živí spousty lidí. Nemluvím jen o bulvárních novinářích, ale kolik brutálních videí ukazujících popravy nevinných lidí by nevzniklo, kdyby se na ně nikdo nedíval. Bohužel mají tyto nechutnosti dostatečně velkou sledovanost na to, aby jejich autory inspirovala v jejich pokračování. A na stejném proncipu je založena zápletka tohoto filmu. Lidé si klidně nechají ukrást židli pod zadkem jenom proto, aby viděli, jak se chlápek rozmázne o chodník. A pokud by nikdo ani nezvednul zrak, počet exhibicionistů na rampách by se snížil k nule. Tento náš povahový rys bylo to jediné, co mě na filmu štvalo. Nicméně ubráním procent bych autorům jen křivdil. Zajímavý nápad zpracovaný tím nejúspornějším způsobem - aby to netrvalo 3 hodiny - vždy dokážu ocenit. Průzračné charakteristiky postav, žádné velké logické chyby, přiměřená stopáž, to je koktejl zaručující spokojenost. A to i když to nedopadlo přesně tak, jak bych si přál.
psico
psico
1 671 bodů
6
Průměrný thriller s celkem solidní zápletkou ale těžko říct kde se tady stala chyba. Hold to fakt na více jak průměr nemá no. Ale za snahu dávám Worthingtonovi a spol 6/10.