Vrtěti ženou

70%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Průměrná romantická komedie o ženské nadrženosti a vzniku vibrátoru. Zajímavý nápad na film, to se filmu rozhodně nemůže upřít,ale v tomto případě je potenciál prostě nevyužitý a nezajímavě pojatý. Jakoby tvůrci nedokázali tu hlavní myšlenku správně uchopit a následně prodat.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Pěkná sonda do života průkopníků ženské sexuality. Atmosféra konce devatenáctého století je zachycena moc pěkně.. kostýmy, interiéry, exteriéry.. vše sedí. celé to ale na mě působilo dosti naivně, až vyumělkovaně. Humoru málo, zajímavé je spíše téma samotné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Trošku zklamání, protože nějaká velká komedie se nekoná. Hysteria (s hodně blbým českým názvem) je "jen" zajímavý příběh o vzniku vibrátoru, který sice nenudí, ale už po pár minutách je vlastně jasné, jak to všechno bude vypadat. 5.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Vrtěti ženou je přesně ten druh filmu, který honí příliš zajíců najednou a výrazně by mu prospělo jistější producentské vedení, nebo česky dramaturg, chcete-li. Film místo vzniku vibrátoru totiž upozorňuje na další fenomény jako shánění prostředků na charitu, společenské postavení lékařů a žen, sňatky z rozumu, prostituci i historie soudnictví. Podle mého je to na jeden film až až. Na druhou stranu snímek zbytečně nemoralizuje a v určitých momentech, kdy komiku zjednoduší do vizuálních gagů získává spoustu plusových bodů. Střihová montáž ,,masírování“ dámských pohlavních orgánů je hitem na youtube.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
romantická oddechovka :)
evismaior
evismaior
4 254 bodů
8
Vibrátor byl po šicím stroji, fénu, konvici a toasteru pátým domácím "spotřebičem", který se dočkal elektrické podoby. Asi proto, že tou dobou se na ženskou "hysterii" předepisovaly především ledové koupele a chirurgické odstranění dělohy a že odborně prováděné vaginální masáže byly pro lékaře taaak namáhavé:-)) Půvabná romantická komedie z období viktoriánské Anglie, kde Hugh Dancy tentokrát nezkoumá zákoutí mysli sériových vrahů, nýbrž neukojená zákoutí frustrovaných městských paniček. A Maggie Gyllenhaal se pokouší zasít náznaky feminismu doslova, kde se dá.
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Komedie obsahující řadu filmových klišé a předvídatelný závěr, přesto jako taková svůj účel splnila, pobavila, potěšila. Maggie Gyllenhaal více než okouzlující. Navíc tleskám celkem vtipnému, i když ne úplně originálnímu distribučnímu názvu Vrtěti ženou (zřejmě někomu vytanul název filmu Vrtěti psem).
pantak
pantak
3 367 bodů
9
Úžasný zážitek!Víc není co dodat.
Babou
273 bodů
10
Super oddechovka s trochou historie, britský humor a doba viktoriánské Anglie. Mám tenhle film ráda a vždycky v něm najdu nějaký vtip, který sem posledně přehlédla. Jsem ráda, že sem výjmečně dala na doporučení a odhodlala se ho zkouknout. za mě 100%
Twwiggy
30 bodů
10
Film je urceny pro divaky, kteri se chteji opravdu pobavit!!! Vsem vrele doporucuji!!!