Šťastný Nový rok

61%
Šťastný Nový rok
Plakát traileru
Série lidských osudů se proplete během Silvesterovské noci. Hvězdně obsazená romantická komedie od režiséra Pretty Woman.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Ta snaha Američanů přiblížit se Lásce Nebeské a stvořit něco stejně kultovního je zjevná. Jenže se jim to né a né podařit. Herecké obsazení je sympatické,prostředí New Yorku kouzelné,ale jako celek tahle mozaika lidských příběhu prostě nefunguje a v závěru se tak nedokáže spojit v celistvé dílo,které diváka dokáže strhnout.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Další z každoročních All Stars romantických komedií založená na několika lehce se proplétajících příbězích. Problémem je, že žádný z nich vysloveně nevyčnívá (naprostý opak např Love Actually, kde vyčníval každý) a tak je Silvestrovská noc jen ukázkou průměrných minipříběhů s áčkovým obsazením. 4/10
lamps
lamps
15 150 bodů
4
Velká romantická zbytečnost a slabý odvar Lásky nebeské, jemuž úplně schází dramatická lehkost, vtip a emoce britského předchůdce. Jasně že to muselo být poseto známými tvářemi, jinak by o tenhle křečovitě splácaný scénář v životě nikdo nestál - jenom nechápu, proč na to kývli De Niro, Swank a Pfeiffer (i když vzhledem k jejich formě z poslední dekády to zas tak překvapivé není).


Dodatečné informace

Původní název:
New Year's Eve (více)
  • USA Šťastný Nový rok
  • USA New Year's Eve
Premiéra v ČR:
8. 12. 2011
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Čeština:
Šťastný Nový rok je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné