Dream House

55%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Jediné co se dá na filmu ocenit je velmi dobré obsazení v čele s triem Craig - Watts - Weisz. Jim Sheridan je sice dobrý režisér,ale zde svou pověst nepotvrdil. Celé je to příliš utahané a nudné. Věřím,že námět nebyl úplně zlý,ale jen si s ním nedokázal Sheridan poradit.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
5
Dle názvu to vypadá na další příběh o strašidelných úkazech v nově zakoupeném domě, což začátek dějství vcelku dosvědčuje, ale nakonec se to zvrhne ve zcela něco jiného. Avšak v něco, co tu už taktéž bylo nesčíslněkrát. Předvídavost a patetičnost tedy snímkem vládne a kazí filmový zážitek. Tempo je pomalejší, což může místama nudit, ale pozor na to. Chvíle nepozornosti a už se neví o co vlastně jde a která bije. Snímek moc tedy neoslní, ale zatracovat by se zase také nemusel. Všechno co tu máme je tajemství, které pomaloučku spěje k odhalení. Diváci neznající předešlé podobné snímky by si to mohli užít. Daniel Craig opět v jiné roli a nutno uznat, že působí… no, působivě. Film výrazně neoslní, ale při troše skromnosti a shovívavosti se dá k odpočinkové podívané přijmout.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Na horror neskutečně našlapané obsazení a jediná věc, kterou tenhle film přinese je "ne"čekaný zvrat v půlce filmu. Jinak tenhle snímek funguje hodně špatně jako duchařina i jako thriller.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Dobrý režisér, mí oblíbení herci, cožpak se tím dá něco zkazit? Inu, dá. Neskutečná nuda, překombinované až hanba, no podruhý už opravdu ne.
Pas
Pas
6 225 bodů
3.5
Dům nudy To má Daniel Craig opravdu takovou smůlu?? Po Kovbojích a vetřelcích další zaručený a zasloužený propadák, který nedokáže spasit ani prvoligové herecké obsazení a zkušený režisér. Dream House je nedotáhnutá hra s divákem, ve které se mísí dva neslučitelné scénáře, každý jako z jiného filmu. První půle je sice nudný odvar z těch nejznámějších hororových klišé, ale ještě se dá snést. V druhém dějství, kdy přijde naprosto nesmyslný a šokující zvrat, který popírá logiku celého filmu, to už jde jen dále do scenáristického pekla, ze kterého není úniku.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5
Tohle je přesně ten druh filmu, u kterého si několikrát řeknete: Tohle už jsem někde viděl..
limeta
limeta
5 179 bodů
7.5
Jo, spokojenost. Napínavý a poutavý film.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8.5
Nevím proč, ale tenhle film se mi opravdu líbil. Měl opravdu zajímavou zapletku a celý příběh byl krásně rozprostřený v celém filmu. Jednu chvíli jsem vůbec nevěděl co se stalo a jak je to možné, ale po chvilce mi to film zase vysvětlil. Pak tedy negativní věci... Myslím, že konec se dal udělat lépe a nemusel do toho zasahovat duch. Jinak film doporučuji
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Tak uzavřený film do sebe samotného, že než dojde na velký (rozuměj "takto zamýšlený"), ale neuvěřitelně odfláknutý finiš, člověk si to dá dohromady sám a pak už to ani dokoukat nepotřebuje..Sympatické obsazení a hudba to naštěstí maličko zachránili. I když se film mezi kulty zcela jistě nezařadí, já bych ho časem zvládnul klidně ještě jednou a už teď vím, že si při tom řeknu něco jako "Sakra, v té době začaly Rachel Weisz nejlepší léta"...
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
10
Fakt bomba filmy no zos začiatku to je ako fakt običajná dráma ale potom to ma do seba odporučam a davám mu 100% stojí zato si ho pozrieť !!!!