Blesk

64%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Klasická Stathamovka kde vítězí akce a pěstní souboje nad příběhem. Jason Statham zde hraje to co obvykle a jeho práce s mimikou je opět na bodě mrazu. Tyhle nedostatky však vynahrazuje suchými hláškami a bojovými scénami kde ukazuje co v něm dřímá. Na můj vkus těch soubojů a akce mohlo být více,ale to už je na vkusu každého z nás.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
7
Jason Statham přesně takový, jakého známe. Drsňák s kamennou tváří, který se nezastaví před ničím. Ani před hrozbou sebrání odznaku za brutální zmlácení tří mládenců dobývajících se do cizího auta. Někdo vraždí policisty a tak je potřeba ho chytit stůj co stůj. Čekal jsem akční film, ale nějak to sklouzlo do průměrné kriminálky, která je bohužel plná hluchých nudících scén. Snímek táhne pouze Jason a to je málo. Z námětu by se dalo vymáčknout daleko víc. Jedná se o snímek, který ničím nepřekvapí ani nenadchne.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Stále ten stejný Statham. Už by mohl dostat i jinou roli a ne jen důležitě se tvářícího drsňáka. Už je to omleté. Film ale samotný ujde. Solidně vystavěná krimi s nemilosrdným záporákem. Žádná nuda ani slepá místa. Děj je na úrovni.
avenis
avenis
8 145 bodů
7
Kdybych nevěděla, že jsme v Londýně, myslela bych, že děj se odehrává v Americe. Drsnost zápletky, násilí a drogy, rasové složení, vše tomu odpovídá. Je to dobrý film, ale už začínám být těmi "brůswillisovkami" plnými střílení, zabíjení , teroru a zoufalství ... přesycena. Jason Statham je velmi koukatelný. S ním by se člověk fakt cítil v bezpečí. Aidan Gillen mi byl povědomý a on to Petyr Baelish ze Hry o trůny... No a krásný charismatický Luke Evans zdobí. Takže z filmového hlediska ano, dobrý film. Musí na něj být nálada, jinak zanechá nepříjemnou pachuť beznaděje. Kam ten svět spěje... (24.8.2021)
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Slušná krimi. Slušný hlášky. "Vypadam snad jako někdo kdo nosí tužku" Statham jako vždy nezklamal. Ten jeho drsňáckej pohled v 90° otočce prostě žeru.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Tak trochu nemastná, neslaná honička. Stathamovi dialogy vymýšlel snad nějaký alkoholik po pořádném tahu a v hlavě toho zrovna moc neměl. Od Stathama jsem čekal víc, než jen občasné rozbití dršek a nakopání prdelí. Záporák Aidan Gillen byl naopak skvělí.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Mám Stathama rád, ale sem se ten jeho jeden nasranej výraz fakt nehodil. Občas to chtělo trochu zahrát :). Celkově na mě film působil jako nějaká odpolední kriminálka na Nově (např,. Miami) takže průměr. Takový průměr nad průměry. Nenudí ani na chvilku, ale čtyři se tomu dát prostě nedaj. 60%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7
Celou dobu víte jak to dopadne ale akorát 97 minut čekáte až se to stane (ikdyž je pravda že uplný závěr jak to pokryjou mě nenapadl..) No ale nenudil sem se aspoň..
  • Jason Statham
  • 75 minut by bohatě stačilo (vyndat by se dala třeba příběhová linka s tou policitkou černé pleti.)
Cechulda
Cechulda
1 353 bodů
8.5
Byl jsem příjemně překvapen. Nic jsem od tohoto filmu nečekal a ten mě za odměnu pobavil. Pěkné akce a souboje. Jason Statham v takovýchto filmech prostě dobře vypadá a skvěle mu to sedí. Záporácká role Aidana Gillena byla taky suprově zahraná. Ale k jeho chování by mi seděli drogy. Bylo to místy hodně přehrané.
  • akční scény
  • příběh
  • herecké výkony
minimoj
587 bodů
7.5
vtipné