Malý pitaval z velkého města II.

57%
Malý pitaval z velkého města II.
Malý pitaval z velkého města II.
Na televizní obrazovku se vrací detektivní seriál Malý pitaval z velkého města podle scénáře Jaroslava Dietla v režii Jaroslava Dudka se známými a populárními herci. Opět se budete moci setkávat s partou pražských kriminalistů, kteří pátrají po pachatelích drobných i těch nejzávažnějších zločinů. U některých případů jim jde vše s úsměvem, u jiných do smíchu není nikomu, ani těm nejotrlejším. Skvělé herecké obsazení zajistí příjemnou zábavu i po letech. Vedoucím kriminalistického týmu je náčelník Břetislav Kubát (Ladislava Frej) a jeho podřízenými Rudolf Pekař (Vlastimil Hašek), Libor Krejcárek (Jiří Krampol), Kamil Hamřík (Pavel Zedníček) a nejmladší vyšetřovatel Jiří Otradovec (Michal Pešek). (oficiální text distributora)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Na svou dobu slušná kriminálka s obyčejnými případy, téměř nenakažená propagandou. V dalších pokračovaní už trošku docházely nápady.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Seriál o vyšetřování obyčejných případů krádeží, podvodů či vražd, tedy veškerých problémů reálného života. A naprosto reálné jsou také veškeré policejní postupy zde uvedené. Žádné divoké honičky, přestřelky či rvačky. Tady vítězí především důvtip a jistá policejní vyčůranost. Kuprospěchu také je, že se tu neobjevuje ona typická dobová agitka. Tehdejší trestné činy jako např. příživnictví nebo rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví tu pochopitelné jsou, ale to je jen v rámci platného trestního řádu své doby. V 80.letech minulého století patřil tento seriál mezi nejlepší kriminální a detektivní seriálovou tvorbu. A toto ocenění si nese dodnes.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
8
Já tenhle seriál mám prostě rád. Ačkoli tady ty nedostatky jsou, ale tím prostě nejde nic dělat. Na druhou stranu některé případy jsou opravdu zajímavé. Současně extrémně záleží, kdo je tím "epizodním vyšetřovatelem". Zda srandista a suverén Kamil, pečlivý fáborkař Libor (kterého mám nejradši), starý mazák Rudolf, či mladý a horlivý Jiříček. 75%

Dodatečné informace

Původní název:
Malý pitaval z velkého města II. (více)
  • Československo Malý pitaval z velkého města II.
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné