Vpich

68%
Vpich
Plakát traileru
Mike Weiss (Evans) je poněkud záhadný, ale skvělý mladý právník na vrcholu svých schopností. Je to ale také narkoman. Mike neustále bojuje o udržení rovnováhy mezí svými dvěma protichůdnými světy, kde se rychle žije - světem prostitutek a pouličních grázlů a světem energických advokátů a soudců. Když se zdravotní sestra na úrazovce Vicky (Shaw) v práci nakazí kontaminovanou jehlou, Mike a jeho přítel a partner Paul Danziger (Kassen) se neochotně ujmou jejího případu. Jak se do případu noří, zjišťují, že u významného poskytovatele zdravotní péče funguje rozsáhlý systém korupce, který za zisk dává všanc lidské životy. Mladí advokáti se rychle octnou uprostřed soudní pře, která bude tou největší a nejnebezpečnější v celé jejich kariéře. V případu je na ně vyvíjen ohromný tlak; pokud neuspějí, budou zničeni, ale protože jsou plni odhodlání, bojují dál. Mike se snaží odhalit pravdu a ocitá se v nejtěžším zápase svého života, a to nejen proti skvěle placeným advokátům odpůrce, ale i proti vlastním, osobním démonům. (Filmbox)



Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Vpich má svým názvem dvojí smysl.. příběh právníka narkomana, který se snaží prosadit injekční jehlu, která má zabránit opakovanému používání a zranění zdravotního personálu. Zpracování je však průměrné a dobrý film je to hlavně kvůli tématu samotnému.
farb
farb
2 064 bodů
7
Jo, mohlo být líp. Film sice má své slabší chvilky, ale já mám pro právnický fláky zkrátka slabost. Pokud k tomuto žánru netíhnete tak jako já, odečtěte z hodnocení 10%.

Dodatečné informace

Původní název:
Puncture (více)
  • USA Vpich
  • USA Puncture
  • USA Injustice
Země původu:
USA
Čeština:
Vpich je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch