Akta X

80%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Akta X je legenda mezi seriály a nutno dodat,že zaslouženě. Největší slabinou tak zůstává množství natočených dílů,který je zbytečně mnoho. S každou další sérií jde kvalita o kousek níže. Duo David Duchovny a Gillian Anderson však byli ideální volbou do toho to seriálu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9.5
Pamatuji si, že když začínala hudba k Aktům X a byl jsem doma sám, tak jsem přepínal, až tak děsivě na mě seriál působil. Akta X jsou legendarní seriál, který měl jedinečnou atmosféru, hudbu, kontroverzní děsivé příběhy. Vše do sebe zapadá. Pro mě je to sdrdcovka a nechalo to ve mě stopy navěky.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Kultovní mysteriózní seriál, jaký tu ve své době uvedení nebyl. V příbězích jsou použity skutečné případy a záhady, které se probírali na vědecké bázi. Jestli celé nebo byla jen zmínka a zbytek si kvůli dramatičnosti domyslel scénárista ví jen zasvěcený. Paranormální jevy jsou tedy tahounem celého seriálu, a jejich řešení někdy až překvapuje. Hlavně postavení vlády ve snaze vše zanechat v tajnosti. Bohužel, jak to už většinou bývá, každou další sérií se seriál stával stále nudnější. Některé díly byly viditelně uměle natahovány a to nikdy nevěští dobrotu. Seriál nakonec skončil kompletní výměnou agentů a to ho také kompletně pohřbilo. I přesto se jedná o kult, který se stal legendou. - PRAVDA JE NĚKDE VENKU -
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Akta X se mi vždy vyhýbaly obloukem a dodnes jsem je vlastně moc nepoznal. Těch pár dílů, co jsem přesto viděl, mě rozhodně bavilo.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Nemohu jinak, toto je srdcovka. Seriál mnohem zábavnější, než by se ze synopsí jednotlivých dílů mohlo zdát. Hlavní herecké duo nemá chybu a příběhy jsou buď konspiračními thrillery, béčkovými horrory nebo černými komediemi, a to vše pečlivě míchané tak, aby to diváky bavilo. U mě jeden z nejlepších seriálů všech dob.
bayern
13 716 bodů
9
Legendární a kultovní seriál,kterému bohužel časem značně začala docházet šťáva,ale není divu,co si měli tvůrci pořád dokola vymýšlet.Lehký náboj mezi oběma hlavními hrdiny,dobrá hudba a nevysvětlitelné paranormální jevy tvoří z Akt X jedinečnou podívanou svého druhu.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
9
Dnes již kultovní seriál, kdy první epizody a některé další by si zasloužily plné hodnocení, ale postupně začalo přibývat i těch opravdu nepovedených. Celkově ale bomba seriál, co přinesl opravdu něco nového ve skvělém hávu a s perfektní trefou do obsazení hlavních hrdinů.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Legenda, která mi toho moc neřiká. Občas jsem viděl nějaký díl, ale nikdy mě to nevzalo tak, abych koukal na celé série. A David Duchovny mi ohodně víc sedí jako Hank v Californication.
Floridsky
4 376 bodů
10
Neznám víc kultovnější seriál, než jsou X-Files. Skvělé postavy, kdo by neznal Muldera a Scullyovou. Epizody mají perfektní atmosféru a napětí. Jednotlivé případy jsou zajímavé a nápadité. Bohužel mytologické díly občas pokulhávají.
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Legendární serial který vás vždy dostane jsou znělkou hercemy v čele s Davidem Duchivny a Gillian Anderson no a svýma nečekanýma příběhama neuvěřitelnýma věcma a také silným příběhem a děsivou atmosférou a vším možný jak se vám ůkáže i skvělá zakončení.