Útok na věžák

64%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Jak to ti angláni dělají,že mne ty jejich snímky dokáží vždy mile překvapit. Útok na věžák je svižná a zábavná Sci-fi podívaná,která takové běžné téma jako je napadení Země emzáky povznesla na zcela jinou úroveň. Navíc se zde objevil můj oblíbenec Nick Frost a za to dávám bonusové body navíc.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Zábavná podívaná na klasické téma útoku podivných mimozemšťanů se kterými si tentokrát s vervou sobě vlastní poradí poflakující se teenageři v Londýnském ghetu. Děj má patřičný švih, akčnost, zábavnost a hravost. Bez přestávky se hláškuje, ksichtí, hraje na hrdiny a bojuje. Typický britský a černý humor samozřejmě nesmí chybět. Zkrátka klasická šablona v tom nejzábavnějším kabátu, jaký prozatím kdy vznikl.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Docela solidní horor. Některé hlášky se povedly: ''Smrdí to, jako by se hovno posralo.'' To jsem se neudržel smíchy. Děti vs černé, chlupaté cosi? Proč ne? Krvavé scénky byly dobré, ty však hodnocení nezvednou.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Ani chvilku jsem se nenudil. Myslel jsem sice, že tam bude víc gagů a že to bude taková bláznivá komedie ale tohle taky nebylo vůbec špatný. Akorát ten "hlavní hrdina" myslim toho negra, tak ten nebyl vůbec simpatickej a zasloužil by chcípnout. Film o tom jak se z uplnýho zmrda stal zmrd menší. Slabý 4*.
kery-
kery-
3 671 bodů
4
To byla teda síla. Pokud je celý film o tom, jak má skupina malých černých (nesympatických!) delikventů něco zachránit, je to prostě v pr**li..Jediné co stojí za dobré zhodnocení na této britské kravině v americkém stylu je zpracování "monster". Při vzpomínce na to, jak 15letý "Fiftycent" visel z balkonu za anglickou vlajku, mám co dělat abych dal alespoň ty 2 hvězdy...